CITAT (Monarda @ 02-12-2013, 07:12)
Flemming, allt är färdigköpt "fusk" från ÖB
A´köbemat,som Skåningarna säger...
Då är frågan,äter dom av maten ?
Gröna Mormor och Anki: Problemet med talgbollarna hade vi uppe förra säsongen och kvaliteten har definitivt inte blivit bättre...
Provade precis att krossa/mosa två talgbollar,en från Granngården och den andra är inköpt på Coop vars leverantör heter Nature for all seasons.
Lika torra,knappast något som "klibbade fast" på fingrarna så då kan det inte vara mycket fett i dom...
Hörde talas om att en leverantör som har 4% fett i talgbollarna och då börjar man förstå...
Nu när det tydligen skall bli kallare i landet,då kan vi passa på att göra "hemmagjorda" talgbollar av margarin och fågelfrön.
Åttio procents fetthalt borgar för en riktigt fet måltid och vill man,då kan man blanda flytande margarin med havregryn och lägga det på ett
fat eller en låg skål,väldigt populärt bland småfåglarna.
Glöm inte en skål/fat med vatten för även om det bara är några plusgrader så uppskattas det väldigt mycket av stora som små fåglar !
Avskyr jakt och slakt men räddar gärna djur från döden.
Skänker pengar till Djurrättsalliansen, WSPA, Svenska Hästars Värn och Djurskyddet Sverige.
Zon 1 enligt kartan men ibland känns det som zon 13