Gossen Ruda
Sen igår beter sig Odla konstigt. Det går bra så länge jag klickar mig fram på olika sidor men så fort jag backar blir alla svenska tecken utbytta mot ett frågetecken. En uppdatering och det blir ok igen. Nu senast blev ett inlägg knasigt också för att jag kollade en annan flik. Det blir bara så på Odla, inget annat forum. Igår blev datorn också uppdaterad och jag fick in IE11. Kan ha ett samband men varför bara på Odla?
*Stintan*
Har du kollat språkinställningen så att det står SV nere till höger.
Gossen Ruda
CITAT (*Stintan* @ 16-11-2013, 23:06) *
Har du kollat språkinställningen så att det står SV nere till höger.

Självklart. Jag har gått igenom alla inställningar jag kan hitta..
Rebecca
Byr från IE till Chrome eller Firefox. Förstår inte varför folk fortfarande klamrar sig fast vid IE.
Gossen Ruda
Det är IE som klamrar sig fast hos mig. biggrin.gif Skulle aldrig använda Chrome. Pyttemjuk är rena söndagsskolan mot Google som försöker ta över hela nätet för att kränga reklam.
skånepåg
Är du orolig för chrome och google skulle ta över nätet? Orolig för reklam eller övervakning? besök åhlens hemsida eller kanske blomsterlandets så har du genast din ip loggad av andra aktörer som spionerar på dig och ditt klickande på varje produkt och för statistik över internetanvändandet och inför reklamutskick, eller som många matbutiker för statistik över deras produkter inför näthandel eller reklamutskick som också spioneras av andra aktörer för att se om deras saker säljs mest i väldigt stora databaser.
Inget som bara handlar om nsa och fra med flera, i IE så har du bing som för likadan statistik på dina sök och ger även de reklamerbjudande utifrån ditt sökande i form av sökresultat med mera precis som alla andra.
Ska du hålla på att löjliga dig med nåt du aldrig kommer ifrån så kan TOR programmet vara nåt för dig fast det är rätt värdelöst om man inte vill ha lite mer avancerade saker sen kan du ju kanske titta på Maxthon webbläsaren http://www.maxthon.com/
Orkar inte med IE människor med såna fördomar och förutfattade meningar, för det hela kan gå tillbaks hundratals år om hur vi överöses med onödig reklam och information och övervakning i alla olika former, ha en fortsatt paranoid spamfri kväll smile.gif
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon