Forumvärd
Hej på er i det härliga vårvädret!

Vi har helrenoverat både vår hemsida och vårt nyhetsbrev, lansering söndagen den 6:e april. Allt för att göra det lättare att hitta i vårt gigantiska arkiv av artiklar, tips, tricks och inspiration.

Vår shop har byggts om och nu finns äntligen möjligheten att göra beställningar från hela sortimentet på ett överskådligt och enkelt sätt. Det finns även möjlighet till kortbetalning samt hemleverans vid behov.

Inga förändringar i forumet kommer att ske i dagsläget.

Hoppas ni gillar ändringarna,
Jag önskar er en trevlig helg!

smiley_small_hug.gif

/Fanny, forumvärd
jaj-51
Synd att det inte blev några förbättringar i forumet.

Bilder och länkningar till bilder är inte bra på ODLA.NU

Fel medelande vid uppladdning av bilder är bristfällig / saknas delvis.

Möjligheten att länka bilder från "molnet" är mycket begränsad näst intill obefintlig.
Borde väl gå att fixa så några av de stora molntjänsterna kan användas här också?
theseraphim
Tycker det är synd att inte forumet prioriterades för det är där jag saknar förändringar.
FruTrädgårdstomte
CITAT (theseraphim @ 06-04-2014, 20:07) *
Tycker det är synd att inte forumet prioriterades för det är där jag saknar förändringar.yes.gif


Roggan
Jag tycker också det är synd att inte forumet prioriteras. Det hade varit bra om man som tidigare enkelt kunde klicka på de senaste (nya) inläggen i forumet på första sidan, men skulle också vilja att man kunde klicka fram alla frågor eller kanske de 100 senaste inläggen. Man hade också kunnat ha en flik där man kunnat se obesvarade inlägg. I övrigt tyckte jag sidan blev fin.
theseraphim
Hemsidan har jag inte ens uppfattat som ett problem medans forumet kan vara lite bökigt och gammalmodigt så personligen tycker jag att de skulle gjort tvärtom.
Ninnie i Ramlösa
Varför ingen bekräftelse per mail, efter order i shopen i natt?
Är det omläggningen som spökar eller?
Bengt i Särö
Hej.
Tack för mej för det som varit. REKLAM är det jag blir förbannad på.
Jag går över till NORGE.
vanforum
Det kan ju vara så att forumen är en färdig programvara som är lite svårare att uppdatera... Men håller med om att det är lite rörigt - men det kanske bara är för att jag är helt ny här smile.gif
josohl
Tråkigt att köp & sälj har försvunnit från hemsidan!
Kan ni inte starta en köp & säljtråd i forumet?
duo2010

Hej
ngt måste ha hänt i renoveringen för Forumet har blivit så trögt! Det tar vääldigt lång tid att bläddra och kika runt på olika avsnitt! Snälla gör ngt åt detta för nu är det inte kul .
Med vänlig hälsning
Gunilla
astrantia
Jag hoppas att jag har fel. Men att inget gjorts åt forumet är väl ganska talande. Man får onekligen känslan att inte de ansvariga verkar tro på det längre, annars hade man väl valt att satsa.
Fågelvägen
Jag saknar också Köp & sälj!
*Stintan*
Dessutom fungerar forumet urdåligt med Internet Explorer numera. Kollar inte huvudansvariga för forumet i Supportavdelningen? Väldigt dålig närvaro och dåligt intresse verkar det som.
strandskatan
Enda sättet för mig att komma in här är genom att gå genom "favoriter" där jag lagt in odla, tyvärr ändrar sig både stil och bokstavsstorlek hipp som happ. Genom vanligt sök på "odla" kommer jag inte in alls - "explorer har stött på problem och måste avslutas". Mycket trist.
callopia
Hej
Så svår hemsida har jag aldrig varit inne på.Det är ju nästan omöjligt att hitta det man vill.Tänkte fråga om sjukdomar på mina röda vinbär men kommer ingenstans.Kan ni inte ta hjälp av nån kunnig person som kan hjälpa er med sidan

Med vänlig hälsning Zaida

Av den anledningen har jag inte varit inne på er hemsida på 8 år.Förstår inte hur man hittar saker.
Det är ju stört omöjligt
Staffan Odla.nu
CITAT (callopia @ 07-05-2014, 06:27) *
Hej
Så svår hemsida har jag aldrig varit inne på.Det är ju nästan omöjligt att hitta det man vill.Tänkte fråga om sjukdomar på mina röda vinbär men kommer ingenstans.


Hej!
Bästa sättet att hitta svar på sin fråga är att klicka på förstoringsglaset "Sök" uppe till höger på http://www.odla.nu och där skriva in nyckelorden: sjukdomar röda vinbär

http://www.odla.nu/site-search?site_fullte...6da+vinb%C3%A4r

Jag tror och hoppas du kommer få de svar du söker där i sökresultatet. Om inte är du välkommen att höra av dig eller ställa frågan till våra experter på http://www.odla.nu/stall-en-fraga

Mjärden
Nu är jag ganska ny här på forumet och tycker det är ganska bra. Fast det vore inte fel om man fick en specifikation i särskild kolumn på de trådar man startat eller kommenterat så att man slapp gå in på sin profil och kolla.
Ang köp & sälj: Det är väl ganska naturligt att denna funktion lagts ner på forumet då Odla driver en egen försäljning över nätet.
Chili Linkan
Ja det är synd att forumet verkar vara lägre och lägre prio, som om att man använde sig av forumet för att få en kundkrets med sina tjatiga mail om att köpa det hit och det dit.

Nya sidan för oss med sämre uppkoppling är katastrofal, totalt obrukbar. För många bilder och artiklar som skall laddas på en gång. Så om det är en sida för alla odlare ni vill ha är ni på väg väldigt långt bort från det.
Limeblossom
Om jag går in på hemsidan så hittar jag ingen flik/knapp som det står forum på...är det bara hos mig? Fick leta i min egen historik för att komma hit...
Staffan Odla.nu
CITAT (Limeblossom @ 05-09-2014, 11:42) *
Om jag går in på hemsidan så hittar jag ingen flik/knapp som det står forum på...är det bara hos mig? Fick leta i min egen historik för att komma hit...


Det stämmer att länken var borta ett par timmar under natten och morgonen men nu är den tillbaka sedan ett par timmar. Om du inte ser den kan det räcka med att uppdatera sidan i webbläsaren.
Ålgryte
Är det inte dags att ta bort gamla tävlingar när ni nu "putsar" hemsidan?
Jag tänker på Fototävling som ligger under Småprat om Trädgård. Den förföll 13 juni 2013.

Bilderna är vackra att titta på och kan kanske visas på annat ställe? Avslutade tävlingar?
Xantippa
Jag undrar varför jag inte kan se bilderna som finns i forumtrådarna. Har provat i: Chrome, Firefox och Explorer. I Firefox och Chrome kunde jag se gifar i alla fall - till viss del. Men bilder och bildlänkar saknar jag. Inte kul att läsa att någon tycker den eller den växten är vacker när man själv inte kan se bilden i fråga - eller att hitta en länk till den.
Varför är det så? Alla mina webläsare är givetvis uppdaterade (sådant sker per automatik hos mig). Jag ser alltid till att rensa historik, cookies etc med jämna mellanrum.
Snälla - se till att sådant funkar.
Hittade inget bättre ställe att skriva detta på.
*Stintan*
Har inga svårigheter att se bilder vare sig med Explorer eller Firefox.
LenaFriman
Varför kan man inte nå odla shop per telefon. Det poppar inte heller upp någon chat ruta när jag är inne på shoppen. Har försökt att skicka mail angående ett viktigt ärende men får aldrig något svar, tråkigt!!
janefar
i also feeling the same.
soclikes
Thank you for this useful topic!
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon