andreashe
Hejsan alla odlare!

Vi är tre studenter från Malmö Universitet som har fått i uppgift att utveckla/förbättra en spade som används vid odling på en odlingslott. I detta projekt behöver vi information om de spadar som används och hur de används för att på bästa möjliga sätt gå vidare. Vi är inte speciellt erfarna när det kommer till odlingslotter eller odling i allmänhet så all hjälp uppskattas enormt!

Här är en enkät vi gjort som ni gärna får svara på! https://goo.gl/forms/L4hsvSwg1DilIJkH3

Som sagt, all hjälp och insikt kring detta ämne uppskattas!

Tack för er uppmärksamhet!

Tommy, Tim, Andreas

thanks.gif
Mjärden
Känns som denna enkät gjorts en gång förut. g.gif Jag för min del skulle hellre ha sett en undersökning hur man klarar att odla i torrt klimat, vad som går bra och vad som går dåligt i resp. odlingszon, olika anordningar för att behålla fukten i odlingen, vilken bevattningsmetod som är bäst osv.
andreashe
Håller med, det hade varit roligt att ha ett projekt angående odlingsklimat, bevattning osv. Det verkar som att de ger ut samma uppgift och projekt vart år, så någon annan har säkert ställt liknande frågor. Men det är utvecklandet av en odlingsspade för odlingslotter som vi fått tilldelade i uppgift så det är inget vi kan ändra på. sweatingbullets.gif
Aqvakul
Besvarat enkäten!
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon