sandra.t
[attachment=88539:8359D690...3A1F18E5.jpeg]Hej! Jag är ny på forumet! Började förra våren med att skapa en trädgård och älskar blommor men är nybörjare.
Jag köpte en ros på Blomsterlandet som stod med plastfolie runt sig, det fanns olika nyanser och jag valde en som var väldigt blekrosa. Flera knoppar i en ände, som klasar. Remonterande. Jag undrar nu om någon vet vad detta kan vara för ros? Är det någon slags Austinros tro?
Kajsa
Du köpte rosen med plastfolie runt, var det inte en ros för blomvas ? Vet att jag köpt små krukrosor på ICA och liknande men dom brukar vara svåra att få leva nergrävda. Dom man köper för trädgården brukar inte säljas så och ha ett namn.
Bäst är väl att du frågar Blomsterlandet, dom måste veta.
sandra.t
Nej det var inte en sådan liten krukros som man köper på tex ica. Denna stod också utomhus. Jag får fråga på Blomsterlandet nästa gång jag är där om ingen här råkar veta eller köpt en likadan smile.gif
Kajsa
Okey, vet att Poulsen rosor gav ut många av de där små krukrosorna, jag testade ett år i min zon 3-4 mot en södervägg, grävde ner rosen och den överlevde ett eller var det två år ?
Men du kan inte räkna med något längre liv för dessa, i zon 1 då kanske.
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon