Till en bröllopsfest med preliminärdatum i början av juni 2009 har jag funderat på att använda bland annat en sorts schersmin till bordsdekorationen. Den enkla som jag har sett så mycket den senaste tiden, mest smultronschersmin om jag har förstått det rätt, tycker jag ser rätt tråkig ut och är mer ute efter den varianten med täta blommor, nästan som små vita öppna bollar. Jag bifogar en bild på något som ser ut ungefär som den jag letar efter.

Nästa fråga blir då hur man smidigast bär sig åt för att få tag på kvistar med blommor och knoppar i tillräcklig mängd för kanske tre-fyra långbord (den ska kombineras med ett antal andra blommor och växter, så den behöver inte själv bära hela arrangemanget), och ungefär hur/när den vanligtvis knoppas respektive blommar.

Själv tror jag förstås att det är genomförbart, på ett eller annat sätt, men jag tar gärna emot tips om hur man bäst får kvistarna att se snygga ut (och gärna dofta också) hela kvällen.

Tack! /LL