CITAT (HelénE @ 09-08-2011, 14:15)

Oj, det var mycket.
Själv funderar jag på vad jag ska göra med all squash, satte 5 plantor och jag plockar hela tiden, har gett bort till höger och vänster.
Nästa år blir det bara 2 plantor, det räcker inser jag.
Helén
Dagens ilandsproblem: För mycket mat!
Har två plantor "Custard white" och tre plantor "Yellow crockneck". Har dock samma problem som du, har 15-20 squash i varierande storlek i kylen, nya kommer hela tiden. Fylld squash och ratatouille är de rätter jag hittat där det går åt mest squash, sen brukar jag skiva och lägga på matlådan innan den åker in i mikron på jobbet oavsett vad det är i den. Ska frysa in lite och ger bort en del. sen vet jag inte vad resten blir.
Blir nog färre plantor nästa år i alla fall, hade planerat för det dubbla men sen dog hälften av plantorna innan utplantering. Som tur var, annars hade det varit ett hav av squash nu.