Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


           
          Skriv svarNytt inlägg
          > God gryta
          Gåsis
          Inlägg 17-07-2006, 15:40
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 2 524
          Medlem sedan:
          22-02-2005
          Medlem nr: 5 050



          1 kg benfritt älgkött
          2 lökar
          150 g murklor (topp)
          2 msk smör
          2 tsk fransk senap
          3 dl vispgrädde
          2 buljongtärningar
          salt och peppar.

          Den här är verkligen mumma!

          /Åsa
           
          Citera
          cosmos
          Inlägg 19-07-2006, 19:05
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 123
          Medlem sedan:
          06-06-2006
          Medlem nr: 7 897



          Ja...det är den...supergod...tack för receptet! tongue.gif tongue.gif !
           
          Citera
          Gåsis
          Inlägg 19-07-2006, 21:05
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 2 524
          Medlem sedan:
          22-02-2005
          Medlem nr: 5 050



          Så kul att få höra att någon vågar prova biggrin.gif Jag gillar den mycket wub.gif

          /Åsa
           
          Citera
          Sollan
          Inlägg 03-08-2006, 15:34
          Länk hit: #4


          Medlem
          Antal inlägg: 1 603
          Medlem sedan:
          21-02-2004
          Medlem nr: 2 852



          Men hur gör man?


          --------------------
          /sollan
           
          Citera
          Gåsis
          Inlägg 06-08-2006, 20:31
          Länk hit: #5


          Medlem
          Antal inlägg: 2 524
          Medlem sedan:
          22-02-2005
          Medlem nr: 5 050



          Man bryner köttet och fräser löken. Om murklorna är torkade låter man dom svälla i kokande vatten innan man fräser dom, är dom på burk kan man fräsa direkt. Sen blandar man bara allt och låter det puttra ihop.

          /Åsa
           
          Citera

          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 12-08-2025, 02:46
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon