Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > GI-business
          AnnammA
          Inlägg 23-03-2006, 08:58
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 3 435
          Medlem sedan:
          04-04-2005
          Medlem nr: 5 307



          Jag har börjat intressera mig för GI-mat, och jag har köpt två böcker av Ola Lauritzson. Väldigt gott och spännande tycker jag nog det är med GI-mat. wub.gif
          MEN, varför ska det bli stor business kring det hela???!!! Tex för att bli medlem på GI.viktkoll.nu. kostar det 89:-/mån.För det får man tydligen råd och kostprogram, recept mm.
          Trallande:"Allting går att sälja för mördande reklam:Kom och köp konserverad gröt!"...
          Hälsn
          AnnA


          --------------------
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar (1 - 6)
          Katarina H
          Inlägg 23-03-2006, 09:40
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 209
          Medlem sedan:
          04-11-2002
          Medlem nr: 119



          De måste väl försörja sig helt enkelt, det är nog inte svårare än så. Denna hemsida har just nu gratis medlemskap, vet dock ej hur bra den är. Sund.nu


          --------------------
          Katarina
           
          Citera
          Chrihanna
          Inlägg 23-03-2006, 09:42
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 147
          Medlem sedan:
          31-03-2005
          Medlem nr: 5 274



          Åh jag har läst den första av olas böcker! =) Jätteintressant!

          ...undrar bara om det är lönt att gå med i viktkoll-klubben? Är det bra recept och så? Någon som vet?


          --------------------
          *** Grönhet är skönhet ***
           
          Citera
          Anma
          Inlägg 23-03-2006, 13:02
          Länk hit: #4


          Medlem
          Antal inlägg: 10 260
          Medlem sedan:
          02-05-2005
          Medlem nr: 5 642



          CITAT (Chrihanna @ 23-03-2006, 09:42)
          Åh jag har läst den första av olas böcker! =) Jätteintressant!

          ...undrar bara om det är lönt att gå med i viktkoll-klubben? Är det bra recept och så? Någon som vet?

          Jag har varit medlem i snart 3 månader, det är en bra start för att lära sig, men absolut inget nödvänligt. Har nu sagt upp mitt medlemsskap. Recepten på sidan är bra, men jag tycker att det är mycket sådant som jag inte äter. Men det står hur mycket av vad man ska äta, proteiner, fett och kolhydrater i varje fas och det har varit lärorikt!

          Har man böckerna så klarar man sig långt. Dessutom finns det massor med gratissaiter om GI på nätet! Jag kör med en egen variant numer och ändrar mina gamla recept till GI mat istället. Tex Köttfärssås med isbergssallad och paprika istället för pasta... MUMS!!
          Har minskat 15 cm runt midjan sedan nyår... Så på mig funkar det! wub.gif

          Det bästa med GI är att man slipper räkna kalorier! Ät dig mätt och undvik snabba kolhydrater är väl huvudregeln kan man säga...
           
          Citera
          Snöflinga
          Inlägg 23-03-2006, 17:05
          Länk hit: #5


          Medlem
          Antal inlägg: 3 999
          Medlem sedan:
          01-08-2004
          Medlem nr: 4 203



          Tasteline har en egen avdelning med GI mat och prat, alldeles gratis tongue.gif
           
          Citera
          Pirum
          Inlägg 23-03-2006, 17:07
          Länk hit: #6


          Validating
          Antal inlägg: 3 808
          Medlem sedan:
          15-04-2005
          Medlem nr: 5 448



          Ni som har pejling (och böcker), kan någon förklara varför potatis har högt GI när den är varm, men får lågt när den kallnar? Antar att det har med stärkelser att göra etc. Men, kruxet är, om man sen värmer potatisen (exv steker) får den då ånyo ett dåligt GI-värde? Och, vid vilka temperaturer talar vi om här?


          --------------------
          zon2.5
           
          Citera
          Ciczi
          Inlägg 23-03-2006, 17:10
          Länk hit: #7


          Medlem
          Antal inlägg: 2 836
          Medlem sedan:
          19-07-2004
          Medlem nr: 4 113



          JAg kör också enligt GI-metoden och jag har följt Ola Lauritzssons bok. Super bra... Bäst av allt, fyra veckor senare kom jag i ett par byxor som jag inte haft på 1½ år. biggrin.gif

          Ciczi


          --------------------
          Egenföretagande Trädgårdsingenjör. Besök www.tradgardsservice.com

          ********************************************************

          "Mest klorofyll vinner!!!"
           
          Citera

          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 26-07-2025, 20:33
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon