Medlem
Antal inlägg: 6 240
Medlem sedan: 04-11-2005
Medlem nr: 6 755
Antingen man får en fin köpt marsipangris eller om någon knåpat ihop en figur själv så kan det kännas som om det är lite synd att börja mumsa i sej den. I år har jag kommit på lösningen! En filur som man med nöje skär i småbitar!! Visst är den äcklig att se på men man kan ju alltid blunda när man stoppar in den i munnen.
Medlem
Antal inlägg: 6 240
Medlem sedan: 04-11-2005
Medlem nr: 6 755
Nej jag har inte penslat den med olja, den är bara penslad med blockchoklad. Den var ganska nygjord på bilden så chokladen hade kanske inte stelnat riktigt. Men oljan var ett bra tips ifall "slemmet" försvinner.
Medlem
Antal inlägg: 5 380
Medlem sedan: 03-08-2003
Medlem nr: 2 004
Men sååå söt !
--------------------
Glanshammar Närke Zon 3
Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov Vår vision är självklar och enkel, och samtidigt helt omvälvande. Den är allas lika värde och allas frihet. Vi kan inte drömma om, inte arbeta för, något mindre. Därför är vi socialister och feminister.
Medlem
Antal inlägg: 10 260
Medlem sedan: 02-05-2005
Medlem nr: 5 642
Tjusigt! Själva har vi en tradition att göra julfingrar av marsipan. Avhuggna då med en massa blod och grejer... Brukar vara populärt! I år får vi se om vi orkar göra det, ännu har inspirationen inte infunnit sig.