Nja, MRLINDELL, round-up är visserligen nog så effektivt, men jag pratar om kirs, kirs och åter kirs! Nog skulle jag kunna utrota det som kommer in, men jag skulle få fortsätta att pensla round-up till döddagar. Min lilla rest av miljötänkande som finns kvar sedan den tiden då sådant var viktigt (observera ett stänk ironi) skulle må ganska risigt.
Och Cilla, jag har funderat över detta med ljuset. Om det skulle räcka. Vad kan jag annars välja? Jag gillar inte rododendron.
Kirskålspirog? Nej, snälla! Ge mej round-up istället! Nej, jag bara skojar. Jag är inte så där över mej förtjust i piroger men jag har faktiskt provat att äta kirsen men jag hittade inte något passande vin till. (Nej, förlåt! Nu tramsar jag igen!!) Jag har aldrig provat med något riktigt recept. Då jag testade var det bara lite lätt fräst i smör och det var väl inte direkt någon kulinarisk upplevelse. Jag såg som hastigast att det fanns en hel tråd med kirsrecept. Jag ska kolla där.
|