info@odla.nu
Frågor & Svar
Växtlexikon
Certifierad Trygg e-handel
Sök
✕
Sökresultat för
Produkter
Kategorier
Visa alla resultat
Meny
Inspiration
Shop
✕
Sökresultat för
Produkter
Kategorier
Visa alla resultat
Användarvillkor
Hjälp
Sök
|
Medlemmar
|
Kalender
|
Chat
|
Album
|
Sök endast i den här avdelningen?
Avancerad sökning
Välkommen som gäst
(
Logga in
|
Registrera
)
Trädgårdsforumet
>
Snack om övrigt
>
Småprat
Skuren chokladsås! - Hjälp!
, Blandat choklad, grädde och lite mer
Alternativ
Tobb
Visa medlemsprofil
Mina album
Mitt gamla album
Alla mina inlägg
13-06-2009, 11:06
Länk hit:
#1
Medlem
Antal inlägg: 1 197
Medlem sedan:
02-01-2005
Medlem nr: 4 816
Kan jag rädda den, eller blir den bakade chokladkakan utan glasyr?
--------------------
[reklam] Hej [/reklam]
Svar
Tobb
Visa medlemsprofil
Mina album
Mitt gamla album
Alla mina inlägg
13-06-2009, 11:23
Länk hit:
#2
Medlem
Antal inlägg: 1 197
Medlem sedan:
02-01-2005
Medlem nr: 4 816
hade rumstempererad olja men fortfarande bara grynigt, så det verkar som det inte blir något glasyr på bakverket
Redigerat av
Tobb
: 13-06-2009, 11:23
--------------------
[reklam] Hej [/reklam]
Inlägg i den här tråden
Tobb
Skuren chokladsås! - Hjälp!
13-06-2009, 11:06
pejori
Kan jag rädda den, eller blir den bakade chokladka...
13-06-2009, 11:10
Tobb
ska prova med lite olja :) hade en bunke som stod ...
13-06-2009, 11:11
pejori
ska prova med lite olja :) hade en bunke som stod ...
13-06-2009, 11:19
Tobb
hade rumstempererad olja men fortfarande bara gryn...
13-06-2009, 11:23
Berith
Vad är det för choklad då? Alla choklad funkar väl...
13-06-2009, 11:36
Tobb
Choklad från lindt, 70% och 86%, hälften av varje.
13-06-2009, 11:42
pejori
Choklad från lindt, 70% och 86%, hälften av varje....
13-06-2009, 12:12
Berith
Aha, ja den har jag ingen aning om om den går att ...
13-06-2009, 11:52
Tobb
jaja, man lär sig av misstagen :D Varför rekomend...
13-06-2009, 12:38
KURT
Vad jag vet så kan inte chkladsås skära sig, det k...
13-06-2009, 15:00
Tobb
kanske klassades mer som grynighet :sweatingbulle...
13-06-2009, 17:23
Gå till: Småprat
1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
0 medlem(mar):
Index
Sök
Hjälp
Redaktionens hörna
|-- Artikelnytt
|-- Forumvärd, moderatorer och trivselregler
|-- Tävlingar och aktiviteter
Trädgårdsforum
|-- Småprat om trädgård
|-- Prydnadsväxter
|-- Träd, buskar och häckar
|-- Förkultivering och förökning
|-- Krukväxter
|-- Köksträdgården
|-- Ogräs och skadedjur
|-- Balkong, terrass och uterum
|-- Växthuset
|-- Jord, kompost och gödning
|-- Rosor
|-- Klematis och klätterväxter
|-- Kryddväxter
|-- Koloniträdgård och stadsodling
|-- Bygga
|-- Pallkrageklubben
|-- Vatten i trädgården
|-- Resor och evenemang
|-- Redskap, maskiner, växtbelysning
Snack om övrigt
|-- Natur
|-- Husdjur
|-- Hälsa och friskvård
|-- Mat och recept
|-- Småprat
|-- Fotografering
|-- Datorfrågor
Forumteknik
|-- Support
|-- Testforum
|-- Synpunkter och förslag
Visningsläge:
Ändra till: Standard
·
Ändra till: Linjär+
·
Trådad
Prenumerera på nya svar
·
Tipsa en vän om den här tråden
·
Utskriftsversion
·
Prenumerera på den här avdelningen
Enkel version
Datum och tid: 01-09-2025, 15:53
Nyhetsbrev
Missa inga nyheter!
E-postadress
Startsida
Frågor & svar
Bloggar
Kalender
Köp & sälj
Forum
Kontakt & Info
Länkar
Vykort
Inne
Ute
Balkong och uterum
Växthus
Växtlexikon