Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Sniglarna, Andersen......
          birgitek
          Inlägg 02-06-2004, 16:00
          Länk hit: #1


          Gäster






          blev delikata! Men det var ett jättejobb att anrätta dem. Först fick de vara i en hink med sallad i två dygn, sen utan mat i tre dygn. Bytte till ren hink varje dag. Sen kom det jobbigaste och äckligaste, att slemma av dem.
          De fick ligga i blandning, vatten ,salt, ättika i några timmar.(då dog de),
          därefter tvättade jag dem rena upprepade gånger och petade ur dem ur skalen. Kokade dem i vitt vin med kryddor i tre timmar, petade tillbaka dem i de rengjorda skalen och la på en blandning av ströbröd, smör, vitlök och persilja sen in i ugnen. Efter en kvart kunde de avnjutas med vitt bröd och ett gott vitt vin. Verkligen gott, men nästa gång blir det nog burksniglar.
          Birgit Ek
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Siri
          Inlägg 02-06-2004, 16:13
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 323
          Medlem sedan:
          06-08-2003
          Medlem nr: 2 034



          Nu förstår jag vad det var som tog tid. Intressant att få veta hur det går till,,,
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 28-07-2025, 03:47
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon