Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Saft av svarta fläderbär?, Går det att göra saft av svart fläder?
          Anna-Britta
          Inlägg 01-08-2009, 19:35
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 3
          Medlem sedan:
          03-07-2009
          Medlem nr: 24 578



          Hur gör man saft på svarta fläderbär?
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Anna-Britta
          Inlägg 01-08-2009, 20:07
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 3
          Medlem sedan:
          03-07-2009
          Medlem nr: 24 578



          Tack! Jag ska prova receptet redan imorgon!!
           
          Citera
          perryd
          Inlägg 01-08-2009, 20:54
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 30
          Medlem sedan:
          21-10-2007
          Medlem nr: 12 941



          CITAT (Anna-Britta @ 01-08-2009, 21:07) *
          Tack! Jag ska prova receptet redan imorgon!!



          Var väldigt nogrann med att koka saften. Jag lyckades "förgifta" min man på fläderbärssaft. Sylten jag gjorde blev lyckad men tyvärr inte saften. Numera satsar jag på fläderblommorna enbart.
           
          Citera
          KURT
          Inlägg 02-08-2009, 06:10
          Länk hit: #4


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          CITAT (perryd @ 01-08-2009, 20:54) *
          Var väldigt nogrann med att koka saften. Jag lyckades "förgifta" min man på fläderbärssaft. Sylten jag gjorde blev lyckad men tyvärr inte saften. Numera satsar jag på fläderblommorna enbart.



          Vad var det för fel? I de flesta recept står det att man skall ha rensade bär, det är ganska mycket jobb om man skall plocka loss bären från klasarna. Å andra sidan står det också i många recept att man skall använda sig av frostnupna bär, eller frysa dem över natten. Fördelen med det, förutom att de förmodligen blir sötare, är det det BORDE vara enklare att rensa dem om de är frusna, man kanske t o m bara kan slå av bären?
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 23-07-2025, 00:31
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon