CITAT (flaxss @ 09-12-2009, 18:57)

jag skulle nog tröttna på att enbart äta rå mat. om det är bättre för min kropp vet jag inte, men i nuläget så mår jag bra och min kropp verkar må bra på det jag äter så då behöver jag inte fundera över att enbart äta rå mat. specillt under vintern skulle jag sakna/behöva fetare och rejälare rätter än en sallad till middag.
en del råvaror får en helt annan (bättre/godare) smak när det är tillagat och varmt. och då räcker det inte att det värms upp till 40-45c. och tillagade rätter tycker jag oftast ser godare ut än rå mat.
Att du mår bra redan innebär väl inte att du inte kan må bättre? Sedan förstår jag inte varför en förändring nödvändigtvis skulle innebära att man skulle tröttna eller att det bara för att man väljer en speciell kost inte kan äta varierat. Det handlar ju inte precis om att man skall sitta och snaska morötter och salladsblad till middag. Kolla upp recept får du se, det finns mycket som ser gott ut

Nu tycker jag att du är onödigt negativ. Det är klart att vissa saker smakar bättre när de är uppvärmda, men kan det inte lika gärna vara tvärtom? Saker du vanligtvis äter uppvärmda kanske är godare när de inte är det?


Jag tycker det ser jättesmaskigt ut