CITAT (*Stintan* @ 09-12-2009, 16:51)

Meriona, jag tycker att är man själv det minsta osäker när det gäller svamp så ska man inte äta den och inte heller ge bort den.
Jag köper cigaretter till min mamma när jag är ute och reser också, det är farligt det med, men det är hennes val. Om nån vill ha min svamp, och de är medvetna om riskerna, anser jag att det är samma sak.
CITAT (KURT @ 09-12-2009, 16:25)

Jag har inget som helst förtroende för kockar. Deras utbildning på t ex livsmedelshygien är obefintligt, och deras kunskaper om svampar brukar också vara mycket dålig.
http://www.slv.se/sv/grupp1/Risker-med-mat...amplig-att-ata/Håller med här. Dessutom är jag inte säker på att kontrollen hos grossisterna är tillförlitlig heller, äter ogärna svamprätter på restaurang över huvudtaget, om det inte står att det är champinjon.