Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Levande MAT, Nästan allt nyttigt dör vid 46,4 grader
          legion6
          Inlägg 09-12-2009, 01:24
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 55
          Medlem sedan:
          15-07-2009
          Medlem nr: 24 830



          Vad skulle det innebära om alla gick över till levande mat?
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          legion6
          Inlägg 10-12-2009, 01:58
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 55
          Medlem sedan:
          15-07-2009
          Medlem nr: 24 830



          Det kan inte ligga många hjärnceller mellan tungan o till det stället i hjärnan där man högpresterar.Jag har levt på död mat fram till för två år sen.Tyckte en stek med gräddsås var underbart.Att tycka ngt är gott är enkelt det krävs inte mkt.Att gå över är inte lätt o upplever man inga problem med död mat så fortsätt.Att släcka en kalvs liv för att få en köttabit är väl lika hemskt som att sno gräset från dem.Behöver inte svara egentligen då Nauti sagt bra saker.Men förförra julen satt jag på toa i timmar,jag har haft lös o hård avföring hela mitt liv(förlåt om det blev äckligt) o nu tänkte jag på allt jag läst om magen,nu måste ändring ske.Jag tog lite här o där bla;Ann Wigmore åkte från Lettland när hon var 16 till USA kom tillbaka i 50 årsåldern med cancer o massa annan skit gick då över till levande som hennes mormor lärt henne o hon blev NATURLIGTVIS frisk hon fick tom tillbaka sitt bruna pigment i håret,krsna sa käka vad ni vill men då upplever ni inget överjag,jag läste om en kinesisk kejsare som hade 72 läkare det gav mkt,urskrifterna till bibeln liksom ljusets bröder mkt matnyttigt,druider o gnostiker har tillsammans gjort så att jag i två år har fått en fungerande mage.Inget uppsvälld o när jag gör nummer två så är jag färdig på 30-40 sekunder o det känns klart OCH (kanske äckligt) jag har inte haft skit på papperet en enda gång när jag har torkat mig,jag är tacksam för detta varje dag!!!!!!!När man gått över så finns inte denna längtan kvar efter detta döda,likadant med vätska jag njuter av fisljummen vätska kallt o varmt går bort.Det tar en lång stund innan man börjar inse ngt nytt.Även lusten till att dia har försvunnit.Längtan att få lapa mjölk från ett djurs spenar finns inte mera.De flesta tappar oxå förmågan att bryta ner mjölken då det som behövs försvinner vid ca;2 års ålder.Tycker mig oxå märka alla inlägg som är aggressiva mest kommer från kadaverätarna,de blir nog så att köttet väcker starka mörka krafter.Men jag inser oxå att ta in nytt är svårt,budbäraren skall vara rätt o det är inte lätt.Tex om jag påstår att ca;4 miljoner tyskar dricker sitt eget piss fast inte morgonslatten då skriks det om källan o allt möjligt som skall bekräfta riktigheten.Man tänker inte varför gör de det,nej det är lättare o leta fel o anmärka.Var o en är lycklig i sin tro o det kanske står för att hur vi tänker är det viktigaste för hur vi mår??
           
          Citera
          Elisabeth-Västku...
          Inlägg 10-12-2009, 09:26
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 4 738
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 45



          CITAT (legion6 @ 10-12-2009, 01:58) *
          Tex om jag påstår att ca;4 miljoner tyskar dricker sitt eget piss fast inte morgonslatten då skriks det om källan o allt möjligt som skall bekräfta riktigheten.Man tänker inte varför gör de det,nej det är lättare o leta fel o anmärka.Var o en är lycklig i sin tro o det kanske står för att hur vi tänker är det viktigaste för hur vi mår??


          Det var nog det dummaste jag någonsins har läst här.

          Jag kann påstå att jag känner många tyskar men ingen som dricker urin.

          Men du kanske inte kan se skillnaden mellan ett glas öl och ett glas urin?????????

          Ursäkta alla som gillar ett glas öl.....

          Elisabeth
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          legion6   Levande MAT   09-12-2009, 01:24
          *Stintan*   Man skulle antagligen få bra kondition :innocent:   09-12-2009, 01:35
          legion6   Man skulle antagligen få bra kondition :innocent: ...   09-12-2009, 01:41
          Nauti   Nu innebär det ju inte att alla nyttigheter förstö...   09-12-2009, 06:19
          Gossen Ruda   Äta myror? Visst, kittlar dödsskönt i kistan. :lo...   09-12-2009, 08:03
          ängsvädd   En himla massa energi skulle sparas i och med att ...   09-12-2009, 11:24
          Nauti   Fast frågan är hur man då skulle sköta desinfektio...   09-12-2009, 11:32
          KRT   Vad skulle det innebära om alla gick över till lev...   09-12-2009, 11:34
          Nauti   Hur menar du? Att man ska låta bli att tillaga mat...   09-12-2009, 11:41
          ängsvädd   Det finns ju människor som lever på rå mat - det f...   09-12-2009, 11:38
          KRT   Det finns ju människor som lever på rå mat - det f...   09-12-2009, 11:47
          Nauti   Det är faktiskt en mycket intressant grund-frågest...   09-12-2009, 11:56
          ängsvädd   Jag läste i min gymnasiebiologibok att vi får i os...   09-12-2009, 11:59
          Nauti   Jag läste i min gymnasiebiologibok att vi får i os...   09-12-2009, 13:32
          *Stintan*   Nej bönor ska man inte äta råa och dessutom smakar...   09-12-2009, 12:23
          Tobb   Men när man äter raw food, ingår det cerealier i k...   09-12-2009, 12:47
          ängsvädd   Du menar flingor? Ingen aning. Jag äter det iaf: c...   09-12-2009, 12:49
          Tobb   Alla sorters spannmålsprodukter tänkte jag på :) ...   09-12-2009, 12:53
          ängsvädd   Haricots verts = gröna bönor går bra att äta råa e...   09-12-2009, 12:54
          Nauti   Haricots verts = gröna bönor går bra att äta råa e...   09-12-2009, 13:40
          *Stintan*   Jag gjorde hummus på gröna ärtor förra veckan, det...   09-12-2009, 14:02
          Nauti   Ja var dom får tag på alla dom solbelysta kantarel...   09-12-2009, 14:27
          Tobb   Att solbelysa groddarna eller algerna kan ju bli e...   09-12-2009, 16:37
          ängsvädd   Tack för info. Även gröna bönor, s k haricots vert...   09-12-2009, 13:43
          Anki på Öland   Tycker dessutom det låter ganska äckligt...... då ...   09-12-2009, 14:17
          ängsvädd   Jag läste något intressant, vissa växter kan bilda...   09-12-2009, 15:00
          Nauti   Jag läste något intressant, vissa växter kan bilda...   09-12-2009, 18:34
          *Stintan*   Kall mat? Varför skulle den behöva vara kall? Bruk...   09-12-2009, 19:28
          Rose   Endast äta kall mat? Nej tack.   09-12-2009, 15:28
          *Stintan*   Endast äta kall mat? Nej tack. Nej då fick man no...   09-12-2009, 16:05
          KURT   Endast äta kall mat? Nej tack. Nej du har nog mi...   09-12-2009, 16:14
          Tobb   Nej du har nog missförstått detta, rubriken säger ...   09-12-2009, 16:47
          Rose   Nej du har nog missförstått detta, rubriken säger ...   09-12-2009, 19:25
          Gossen Ruda   För en sann övertygad eller fanatiker är allt möjl...   09-12-2009, 16:08
          ängsvädd   Jag tror de som äter levande föda värmer upp maten...   09-12-2009, 16:20
          ängsvädd   Om man ställer groddarna ljust efter några dagar s...   09-12-2009, 18:40
          Nauti   Om man ställer groddarna ljust efter några dagar s...   09-12-2009, 18:57
          flaxss   jag skulle nog tröttna på att enbart äta rå mat. o...   09-12-2009, 18:57
          Nauti   jag skulle nog tröttna på att enbart äta rå mat. o...   09-12-2009, 19:07
          flaxss   Att du mår bra redan innebär väl inte att du inte ...   09-12-2009, 20:16
          Ralf   Levande mat, det måste väl ändå vara kor o grisar?...   09-12-2009, 19:12
          Nauti   Levande mat, det måste väl ändå vara kor o grisar?...   09-12-2009, 19:39
          *Stintan*   HÖHÖ, ja så måste det vara. Växter lever ju inte. ...   09-12-2009, 20:10
          ängsvädd   ------ Varför kallas det levande föda när det är r...   09-12-2009, 20:13
          flaxss   Men är inte 40°C ganska varmt? det beror nog på p...   09-12-2009, 20:19
          ängsvädd   Som jag fattar det så ska man inte värma maten mer...   09-12-2009, 19:29
          *Stintan*   Konstigt att det går bra att leva på vanlig blandk...   09-12-2009, 19:32
          Rose   Konstigt att det går bra att leva på vanlig blandk...   09-12-2009, 19:33
          ängsvädd   RE: Levande MAT   09-12-2009, 19:33
          ängsvädd   Varma drycker som kaffe och te har jag inte skippa...   09-12-2009, 20:07
          Gossen Ruda   Egentligen borde en riktig näringsexpert kolla ige...   09-12-2009, 20:10
          Nauti   Egentligen borde en riktig näringsexpert kolla ige...   10-12-2009, 08:55
          Ralf   I de flesta affärer finns det en avdelning med fru...   10-12-2009, 09:08
          Anki på Öland   Mat som kommer hit med flygplan.... knappast närpr...   10-12-2009, 16:18
          Nauti   Precis, just vad jag menade, den ynka biten som är...   10-12-2009, 16:25
          Aqvakul   begreppsförvirringen är betydande... http://eanie...   09-12-2009, 20:17
          *Stintan*   Fast uppenbarligen får vi i oss tillräckligt med n...   09-12-2009, 20:18
          Gossen Ruda   "- I råvarorna finns levande enzymer som har ...   09-12-2009, 20:22
          ängsvädd   Men du kanske känner till att det finns en massa o...   09-12-2009, 20:24
          ängsvädd   Ett exempel på ett enzym som förstörs vid upphettn...   09-12-2009, 20:30
          Jan Lindgren   Hej! Snälla, lite vetenskap ibland! Lavar ...   09-12-2009, 21:00
          ängsvädd   Men alltså, vi tar inte upp enzymerna från växtern...   09-12-2009, 21:06
          Gossen Ruda   Snälla Ängsvädd, kroppen tillverkar för det allra ...   09-12-2009, 21:41
          Anki på Öland   Kan se för mig hur hela Stockholms befolkning drar...   09-12-2009, 21:48
          Rose   Det går att göra affärsidé av det mesta. Allting g...   09-12-2009, 21:52
          ängsvädd   Enzymerna i rå mat hjälper till med matsmältning o...   09-12-2009, 21:54
          Gossen Ruda   Enzymerna i rå mat hjälper till med matsmältning o...   09-12-2009, 22:11
          Biggan_   Tro inte, skaffa dig kunskap och det gör man inte ...   09-12-2009, 23:35
          Gossen Ruda   Precis! Enligt den här länken skaffar man sej ...   10-12-2009, 07:54
          pejori   Kan se framför mej hur alla talg och solrosbollar ...   09-12-2009, 21:54
          Hej igen   Hela mänskligheten skulle varit död för länge seda...   09-12-2009, 22:02
          ängsvädd   Det är iaf ingen i den här tråden som har sagt någ...   09-12-2009, 22:07
          ängsvädd   Ska kolla upp detta närmare. Återkommer om 100 år....   09-12-2009, 22:32
          Markus_H   Ska kolla upp detta närmare. Återkommer om 100 år....   09-12-2009, 22:40
          Tobb   Som jag fattar det så ska man inte värma maten mer...   09-12-2009, 22:55
          ängsvädd   Dock så lever inte enzymer. Men visst sjunker inne...   10-12-2009, 10:43
          Gossen Ruda   Kalla det vad du vill, men när de inte upphettas k...   10-12-2009, 10:57
          Nauti   Anledningen till att våra matsmältningsenzymer int...   10-12-2009, 11:01
          Gossen Ruda   Är det omöjligt att en liknande funktion finns inu...   10-12-2009, 11:06
          Nauti   Det finns knappast någon anledning till att exempe...   10-12-2009, 11:10
          Markus_H   Du tänker på lykopen i tomater. Lykopen aktiveras ...   09-12-2009, 22:58
          Tobb   ...därför äter jag brosk... :sweatingbullets:   09-12-2009, 23:37
          Biggan_   ...därför äter jag brosk... :sweatingbullets: Då ...   09-12-2009, 23:45
          Tobb   Då är du lik Anna Anka! :giggle: SKulle kansk...   10-12-2009, 12:11
          Jan Lindgren   Hej! Vår art har alltid haft tillgång till eld...   10-12-2009, 09:14
          Gossen Ruda   Nauti, fattar du inte det orimliga i hela grejen? ...   10-12-2009, 09:49
          Gossen Ruda   Visst finns det många olika processer i en morot, ...   10-12-2009, 11:18
          Nauti   Visst finns det många olika processer i en morot, ...   10-12-2009, 11:26
          flaxss   Ja, visst finns det fördelar med uppvärmning men o...   10-12-2009, 11:58
          *Stintan*   Ja, visst finns det fördelar med uppvärmning men o...   10-12-2009, 12:52
          Nauti   Jamen är det inte det de allra flesta av oss redan...   10-12-2009, 13:25
          Gossen Ruda   Jag äter givetvis också "levande" mat, ä...   10-12-2009, 12:06
          *Stintan*   Tja nu har jag aldrig varit någon särskilt stor re...   10-12-2009, 13:55
          Markus_H   Jag läste lite om enzymet amylas som vi har i munh...   10-12-2009, 17:06
          Gossen Ruda   Råbiff med ett rått ägg, kan det räknas till levan...   10-12-2009, 17:07
          legion6   Förr när jag brände eller kokade bitar utav gris e...   15-12-2009, 01:47
          Gossen Ruda   Förr när jag brände eller kokade bitar utav gris e...   15-12-2009, 07:45
          *Stintan*   Nej, det var ganska lågt. :rotfl:   15-12-2009, 07:53
          2 sidor V   1 2 >


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 29-07-2025, 20:28
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon