Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Bakintresserade
          elvisjö
          Inlägg 16-12-2009, 08:37
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 131
          Medlem sedan:
          03-10-2007
          Medlem nr: 12 710



          Jag bakar mer än genomsnittet och försöker att förbättra min bakteknik, i dag så hittade denna intressanta sida som heter
          /http://simonsbrod.se
          läs särskilt "den svenska modellen"

          Bakintresset började när vi skaffade stuga med vedeldad bakugn, eller var det tvärtom?
          Har än så länge bara bakat tunnbröd.




          Bifogade fil(er)
          Bifogad fil  nya_k_ket_3_h_st_2007.JPG ( 120.34k ) Antal nedladdningar: 33
           
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          KURT
          Inlägg 16-12-2009, 09:49
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          Om man väger ingredienserna, så skall man normalt kunna blanda allt på en gång. Visserligen kan vattenhalten i mjöl skilja något, men om man inte använder gammalt mjöl så skall inte det spela så stor roll.


          Sedan kan man antingen göra en mycket lös deg som inte arbetas alls, man bara blandar i mjölet och rör runt ett par gånger. Eller så gör man en fastare deg, som i stället måste arbetas länge innan man jäser, i båda fallen kommer man få bra utvecklade glutentrådar. Men med en lös deg bildas de utan arbete, men å andra sidan blir degen så lös att den blir lite svårare att hantera.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 06-08-2025, 06:19
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon