Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Bakintresserade
          elvisjö
          Inlägg 16-12-2009, 08:37
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 131
          Medlem sedan:
          03-10-2007
          Medlem nr: 12 710



          Jag bakar mer än genomsnittet och försöker att förbättra min bakteknik, i dag så hittade denna intressanta sida som heter
          /http://simonsbrod.se
          läs särskilt "den svenska modellen"

          Bakintresset började när vi skaffade stuga med vedeldad bakugn, eller var det tvärtom?
          Har än så länge bara bakat tunnbröd.




          Bifogade fil(er)
          Bifogad fil  nya_k_ket_3_h_st_2007.JPG ( 120.34k ) Antal nedladdningar: 33
           
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          elvisjö
          Inlägg 16-12-2009, 13:48
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 131
          Medlem sedan:
          03-10-2007
          Medlem nr: 12 710



          Skulle vara intressant att höra Jan Heds kommentar till ditt inlägg.
           
          Citera
          KURT
          Inlägg 16-12-2009, 14:04
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          CITAT (elvisjö @ 16-12-2009, 14:48) *
          Skulle vara intressant att höra Jan Heds kommentar till ditt inlägg.



          Det skulle t ex inte vara speciellt praktiskt att hantera många mycket lösa degar som behöver stöd i ett bageri. Det betyder inte att de metoder som den professionella matindustrin använder alltid är bäst, i liten skala kan man göra saker som inte är praktiska i stor skala.


          Söker man på svenskspråkiga sidor efter "No Knead Bread", så finner man många beskrivningar:

          http://matforum.nu/index.php?topic=2662.0
          http://baktakt.wordpress.com/category/brod/no-knead-bread/
          http://szilvias.blogspot.com/2009/02/no-knead-bread.html
          http://blogg.passagen.se/sonbjo/entry/baga...C3%A5_br%C3%B6d
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 02-08-2025, 19:16
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon