Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Bakintresserade
          elvisjö
          Inlägg 16-12-2009, 08:37
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 131
          Medlem sedan:
          03-10-2007
          Medlem nr: 12 710



          Jag bakar mer än genomsnittet och försöker att förbättra min bakteknik, i dag så hittade denna intressanta sida som heter
          /http://simonsbrod.se
          läs särskilt "den svenska modellen"

          Bakintresset började när vi skaffade stuga med vedeldad bakugn, eller var det tvärtom?
          Har än så länge bara bakat tunnbröd.




          Bifogade fil(er)
          Bifogad fil  nya_k_ket_3_h_st_2007.JPG ( 120.34k ) Antal nedladdningar: 33
           
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          KURT
          Inlägg 16-12-2009, 14:53
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 10 440
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 34



          Ett bageri är en industri jämfört med ett hushåll, även om det är ett litet bageri som gör det mesta i liten skala. Många bakar ju t ex de här lösa bröden i gjutjärnsgrytor (för att de skall få stöd), det kan man inte göra i ett bageri, när man ändå skall baka många fler bröd än vad man gör i ett hushåll. Smaken på brödet får man genom att använda bra mjöl och jäsa länge (gärna i kylen), helst med en surdeg eller i alla fall en blandning av olika jäststammar.

          I grunden är ju Jan Hedhs bok bra, men jag tycker att han ofta har alltför bestämda åsikter och verkar inte vara speciellt intresserad av att prova något nytt! Annars är det ju många som har åsikter om hans bok, och det visar ju om inte annat att den verkar vara väl läst!

          http://paindemartin.blogspot.com/2007/11/b...cial-del-2.html

          PS Värre blev det när jag försökte läsa Jan Hedhs bok om marmelad, jag har inte hört talas om någon som skulle ha följt alla hans krångliga marmeladrecept!

          Redigerat av KURT: 16-12-2009, 14:54
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 03-08-2025, 04:03
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon