CITAT (Huggorm @ 19-02-2010, 19:47)

På tal om rökta räkor så har jag aldrig hört talas om att man gör det, men jag absolut tänka mig att det blir gott
De serverar det på fiskekrogen på piren i Jönköping om somrarna (och alldeles säkert utåt kusterna) och det är ett under av kladdig njutning. Jag skulle ha lite familjemys med mamma och ungarna en sommar efter någon skillsmässa och tog med dem till Piren och där satt vi och snaskade i oss rökta räkor och aioli för glatta livet och hjärtans lust. Det är alltså så suveränt kalasgott!
Därefter gick vi på bio.
... vad jag inte tänkte på innan, var att röklukten bet sig fast rejält i våra kläder och det var nog inte kalaskul för de andra biogästerna. Jag blev varse om det i kassan när jag skulle köpa biljetterna, för kassörskan började sniffa och se sig omkring, och så frågade hon: "Känner du att det luktar rök..?"
Men då var det ju så dags att börja tänka på sådant...
Rökpåsarna var ett suveränt tips, det ska provas å det snaraste. Tänk om man kunde få sitta hemma i soffan och frossa i rökta räkor och aioli tills man blir trött på det! *slurrrrrrrrrp!!!*