Här kommer en liknande variant! Otroligt god!
Bountykaka Ingredienser: 4.5 dl socker
4 dl vetemjöl
1.5 tsk vaniljsocker
3 tsk bakpulver
4.5 msk kakao
3 st ägg
225 gram Smält smör eller margarin
2.25 dl kokande vatten
Smörkräm: 225 gram smör eller margarin
4 dl florsocker
2 st ägg
0.75 paket cocos
Garnering: 1 paket ljus blockchoklad
1.5 msk olja
Gör så här 1. Vispa ägg och socker, tillsätt torrvarorna därefter smör och vatten. 2. Grädda kakan i smord och bröad långpanna ca 25-30 x 35-40. 175 grader 15-20 min. Låt kakan svalna. 3. Smält smöret till smörkrämen och rör ner resten av ing. Låt svalna. Bred över den kalla kakan. 4. Smält blockchoklad med olja och bred på kakan. Ställ kallt. 5. Chokladen ska smältas i vattenbad, den bör skäras innan den stelnar.
|