Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Den hemlige kocken, Varför väckte den så stort intresse?
          Christa
          Inlägg 07-10-2010, 08:01
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 3 778
          Medlem sedan:
          02-01-2006
          Medlem nr: 6 894



          Boken "Den hemlige kocken" har sålts i massor och Mats-Eric Nilsson åker runt och håller föredrag i ämnet.

          Varför har den väckt så stort intresse?

          http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9170373159

           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Anki på Öland
          Inlägg 07-10-2010, 08:21
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 6 847
          Medlem sedan:
          26-05-2004
          Medlem nr: 3 723



          Antagligen för att folk i gemen inte hade en aning om hur mycket skit som numera blandas i vår mat!


          --------------------
          Hundar och pelargoner....... sen är man sysselsatt året om :)
          Huserar på södra Öland

          mitt album
           
          Citera
          Christa
          Inlägg 07-10-2010, 08:25
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 3 778
          Medlem sedan:
          02-01-2006
          Medlem nr: 6 894



          CITAT (Anki på Öland @ 07-10-2010, 09:21) *
          Antagligen för att folk i gemen inte hade en aning om hur mycket skit som numera blandas i vår mat!


          Det är dock flera som skrivit om det tidigare. Kan det vara så att det låg i tiden?

          Har också funderat på om det har något med den enkla utformningen av boken att göra.

           
          Citera
          *Stintan*
          Inlägg 07-10-2010, 09:55
          Länk hit: #4


          Medlem
          Antal inlägg: 22 484
          Medlem sedan:
          04-08-2005
          Medlem nr: 6 301



          CITAT (Christa @ 07-10-2010, 09:25) *
          Det är dock flera som skrivit om det tidigare. Kan det vara så att det låg i tiden?

          Har också funderat på om det har något med den enkla utformningen av boken att göra.


          Men då har det väl helt enkelt inte uppmärksammats på samma sätt tidigare. Möjligtvis och förhoppningsvis har folk blivit mer intresserade av vad för skit som finns i maten än dom var tidigare. "Den hemlige kocken" har ju uppmärksammats både i TV och andra medier + alla andra matprogram på TV där man propagerar för renare sundare mat. Självklart är det enklare att ta till sig sådant som är lättbegripligt. Dessutom framstår ju författaren som mycket trovärdig vilket kanske inte alla verkat som tidigare höjt sin röst om detta.


          --------------------
          Rotar runt i Sörmlands inland zon 2-3
          Det är ingen konst att vara modig om man inte är rädd/Tove Jansson
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          Christa   Den hemlige kocken   07-10-2010, 08:01
          Solstorm   Nu ligger det ju nära till hands att fråga. Hur gå...   07-10-2010, 09:38
          Christa   Nu ligger det ju nära till hands att fråga. Hur gå...   07-10-2010, 18:47
          Markus_H   Väldigt lite av det som stod i boken var nytt. Men...   07-10-2010, 10:45
          Solstorm   Allmänheten tar inte till sig budskap förrän tillr...   07-10-2010, 10:52
          *Stintan*   Stämmer. Och om en lögn upprepas tillräckligt mång...   07-10-2010, 10:59
          Solstorm   Nej, det är inte lögn, men i början när de använde...   07-10-2010, 11:10
          Anma   För att inte tala om vilka matfetter som är skadli...   07-10-2010, 11:27
          *Stintan*   På tal om matfetter. Var på föreläsning om smärta ...   07-10-2010, 12:51
          Anma   Vad var det i den kosten då som skiljde den från L...   07-10-2010, 13:01
          Anki på Öland   ..............kost med mindre omega 6 och mer omeg...   07-10-2010, 20:13
          Anma   Kan det vara för att Omega 3 är inflammationshämma...   07-10-2010, 20:22
          Christa   På tal om matfetter. Var på föreläsning om smärta ...   09-10-2010, 08:05
          Anma   Låter lite märkligt. Spannmål är framförallt en ko...   09-10-2010, 09:00
          Christa   Nej tror inte att det står något om hennes föreläs...   09-10-2010, 09:22
          Anma   Oḱey jag tror också att det bra att utesluta...   09-10-2010, 10:26
          Christa   Inte utesluta, men äta mindre av det. Man ska str...   09-10-2010, 11:28
          Anma   Om man äter så mycket mindre av något så att det h...   09-10-2010, 11:31
          Christa   Jamen det är väl bara tt äta mer av det man tycker...   09-10-2010, 11:54
          Anma   Ägg och sill innehåller ju inte så mycket kolhydra...   09-10-2010, 12:10
          Christa   Jo, men nu var det frågan om livsmedel med mindre ...   09-10-2010, 12:20
          Anma   Suck, jag ger upp. Prova du så kan du väl berätta ...   09-10-2010, 12:24
          Christa   Ja, ge upp du. Jag ska prova. Har ju ätit enligt G...   09-10-2010, 12:27
          Anma   Vad fick du för resultat? Blev de lika bra med båd...   09-10-2010, 12:38
          Christa   Dels gick jag ner i vikt, viket var primära orsake...   09-10-2010, 13:04
          Anma   GI borde i och för sig inte vara så krångligt. Det...   09-10-2010, 13:18
          Christa   Jag ville inte heller ha en dispyt. Men jag är int...   09-10-2010, 13:20
          Anma   Men hur mycket omega 6 kan det egentligen finnas i...   09-10-2010, 13:28
          Christa   Till de värsta källorna till omega 6 räknas bland ...   09-10-2010, 16:24
          Anma   Frågan är om omega 6 i kakor, kex och bröd kommer ...   09-10-2010, 16:47
          Christa   Ärligt talat Christa, jag tror inte att en läkare ...   09-10-2010, 18:34
          *Stintan*   Låter ju verkligen inte långt från LCHF i mina öro...   07-10-2010, 13:30
          Anma   Låter ju verkligen inte långt från LCHF i mina öro...   07-10-2010, 13:34
          Christa   Är det någon av er som läst "Den hemlige kock...   07-10-2010, 20:30
          Anma   Är det någon av er som läst "Den hemlige kock...   07-10-2010, 20:33
          Christa   Jag har, både den och efterföljaren Äkta vara. Har...   07-10-2010, 20:37
          Whiskuchi   Är det någon av er som läst "Den hemlige kock...   08-10-2010, 09:19
          Christa   Ja. Vad tyckte du om den?   08-10-2010, 16:57
          Whiskuchi   Vad tyckte du om den? Inget vidare. Jag blir lätt ...   08-10-2010, 17:46
          Christa   Inget vidare. Jag blir lätt anti när det gäller hy...   09-10-2010, 07:57
          Anma   Köpte den andra först, Äkta vara. Ögonen fastnade ...   07-10-2010, 20:43
          Christa   Köpte den andra först, Äkta vara. Ögonen fastnade ...   08-10-2010, 07:33
          Anma   Vad är det som gör den trälig att läsa? Den inform...   08-10-2010, 09:23
          Anki på Öland   ...............LCHF (low carb high fat) är en diet...   08-10-2010, 10:07
          Anma   Inte utesluter kolhydrater, det går inte, men mini...   08-10-2010, 11:31
          Monica M zon 4   Jag har läst alla böckerna också. Även den sista, ...   08-10-2010, 05:04
          malcolm   Läsken är inte densamma sedan Cyklamat förbjöds oc...   08-10-2010, 08:18
          Anma   Nej, jag använder inte matolja. Jag använder rikti...   09-10-2010, 18:42


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 26-12-2025, 20:16
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon