Medlem
Antal inlägg: 20 052
Medlem sedan: 18-05-2010
Medlem nr: 30 311
Jag tycker det är jobbigt med kokta ägg då de är så himla svåra att skala mellan varven utan att stora bitar av vitan förljer med. Brukar lägga dem i kallt vatten och sedan låta koka upp, fyra minuter för de jag vill ha löskokta och sju minuter för de hårdkokta men de är alltid svåra att skala då hinnan mellan själva ägget och skalet inte vill släppa.
Medlem
Antal inlägg: 4 213
Medlem sedan: 07-02-2007
Medlem nr: 9 061
När jag steker eller bakar tar jag alltid bort den "vita grejen" som sitter i gulan, men när jag kokar äggen så äter jag ju upp den ibland är man allt konstig
Medlem
Antal inlägg: 11 272
Medlem sedan: 27-02-2004
Medlem nr: 2 892
CITAT (Bettis @ 20-10-2010, 16:14)
När jag steker eller bakar tar jag alltid bort den "vita grejen" som sitter i gulan, men när jag kokar äggen så äter jag ju upp den ibland är man allt konstig
Tuppsperman Mvh Fenja
--------------------
"För länge sen dyrkade Egyptierna katten som en gud. Det har katten aldrig glömt."