CITAT (xlxl67 @ 19-11-2010, 11:43)

Hur har du lagt upp boken? Har du delat in ämnet ett antal infallsvinklar? Ja du behöver ju inte avslöja ditt koncept men nyfiken på detta sorta skapande.
Är själv dålig på att äta grönsaker trots att det är gott med alla sorts. Speciellt rotfrukter, vitkål, blomkål...
Får man inte i sig vad man behöver bara man varierar kosten någorlunda? Svårt att få bristsjukdomar i dagens samhälle?
Upplägget är det jag funderat mycket på nu när jag börjat skriva. Jag vill ju som du säger inte avslöja för mycket men den kommer att handla om kopplingen mellan hur vi lever och vår hälsa.
Hur känslig man är för brister beror på hur mycket energi vi förbrukar. En kvinna med ett kontorarbete kan ju inte äta så mycket som en man med ett kroppsarbete och då kan mannen äta friare eftersom han ändå får i sig vad han behöver.
Det där med att man får i sig tillräckligt genom att äta varierad kost det hör man ju ofta. Frågan är bara vad denna kost igentligen består av? Vad skulle du definiera som "varierad kost"?