CITAT (Elisabeth-Västkustkolonisten @ 29-11-2010, 10:41)

Christa varför lägger du inte in chili själv? Då får du sorten du vill ha och även inläggningen efter din smak. Skelle jag göra om jag inte hittar vad jag vill ha
Elisabeth
När vi httat vårt drömhus på landet och jag har ett växthus igen då skall jag odla chili och mjölksyra har jag tänkt. Färska chili har jag inte sett så många gånger i affären heller för den delen.
Den största vitsen med att lägga in själv är att jag odlar utan besprutning och konstgödsling. Jag är egentligen lite skeptisk till chili som inte är kravmärkt men jag har inte sett någon som är det.
Dom har ekologiska oliver men vad jag förstod på deras svar så besprutas inte vanliga oliver heller.
Om man får tag i chili i lösvikt så vill det ju också till att de har den styrka man vill ha. Har ju inte köpt det någon gång men antar att den är ganska stark. Kanske någon annan som vet?