CITAT (ingrid fuxwall @ 31-01-2011, 13:05)

Använder flitigt min torkolla - hemmagjord och drivs med en hårfön.
Torkar det mesta men använder inte allt
Nu har jag en varmluftsugn och i den har jag torkat bananer, inte lika kladdigt som i ollan.
Svamp, persilja, dill, purjolök, vinbär, smultron, äpple, päron, apelsin, fläderbär, fläderblommor, rabarber och säkert fler sorter.
Det jag aldrig använde var torkad vitkål
VA

med hårfönen?? Jag har läst att det kan ta upp till 15 timmar att torka tex äpplen, låter du hårfönen brassa på så länge ?
AA Rabarber har jag på lotten går det att torka

då slipper jag frysa in dom i lagom portioner... då kan man ju bara lägga domi en burk och ta en näve när man vill... ha en paj

Jag glömmer bort grejerna jag lägger i frysen... då kan man skaffa fina glasburkar istället och ha allt i och kanske man använder det flitigare då som till filen på morgonen

Som mjölkpaketen med vinbär... dom kommer jag väll aldrig använda!! då är det bättre att torka och använda lite i taget när man är sugen

Idag hade jag en elektriker här och han har dragit elen så vi kan köpa ny spis... Det blir en med varmluft