CITAT (omk @ 22-01-2011, 22:14)

Jag har också en VÄLDANS massa böcker, men några till går det väl in ...
I år ska jag speciellt kolla efter en bra kokbok.
MEN eftersom jag INTE vill ha en massa tillkrånglade recept, inga kändisar, inga anekdoter mellan recepten, inga ingredienser som är svåra att hitta, så lär jag nog få leta ....
Jag vill bara ha vanligt rejält käk !
Kokboken får gärna innehålla små "förklaringar" VARFÖR man hackar vitlöken ist för att pressa den eller VARFÖR man måste hälla i saltet sist eller VARFÖR man måste ha låg värme ist för mellan eller vad det nu kan vara.
FINNS det nån sån kokbok ? Nån som vet ?
Ja det lät som en bra bok du efterlyser, skulle jag med kunna tänka mig

Jag funderar på om Jens Linders böcker kan vara nåt? Finns bla en som heter Långkok som jag hittat recept av från internet men jag har inte boken själv.