Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Hamburgare, Hur gör man
          malcolm
          Inlägg 24-03-2011, 19:29
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 20 052
          Medlem sedan:
          18-05-2010
          Medlem nr: 30 311



          Det finns otaliga frysta hamburgare att köpa i frysdisken med olika grad av köttinnehåll men jag tycker alla har för mycket fett i sig. Vill göra egna burgare men kommer inte på hur, enbart köttfärs kan väl vara okej men det blir inte riktogt som man vill i alla fall.
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          ingrid fuxwall
          Inlägg 24-03-2011, 20:47
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 4 792
          Medlem sedan:
          29-05-2005
          Medlem nr: 5 891



          Brukar ta nötfärs och så kryddor - sedan räcker det, om man nu inte vill ha hackad lök i.
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          malcolm   Hamburgare   24-03-2011, 19:29
          Eva-Helene   Hur gör du då? Såhär brukar jag göra (på ett ungef...   24-03-2011, 20:47
          theseraphim   Vill du veta en hemlighet....(nu viskar jag resten...   24-03-2011, 23:24
          herkules   blanda ut köttfärsen med chilisås, lite bbqsås, sa...   27-03-2011, 09:01
          skånepåg   Hehe precis, chilisås istället för annan vätska :D...   27-03-2011, 09:08
          Tikka   Min gubbe o jag vi gör så här: Vi använder nötfärs...   03-04-2011, 08:12
          Peztis   Och jag brukar blanda i lite ströbröd i bland som ...   04-04-2011, 19:22
          smuleborg   Vi gör en hel del köttfärsbiffar (på olika sätt), ...   04-04-2011, 21:00
          MissLeia   Jag känner att hamburgare är världens enklaste rät...   04-04-2011, 21:21
          smuleborg   Ja, det kanske är hemligheten, att arbeta färsen s...   04-04-2011, 21:38
          trädgårds-nina   Vi gör så här: Nötfärs blandas med salt, svartpepp...   09-05-2011, 14:13
          lasen   ett litet litet tips. Gör burgarna skålformade, t...   09-05-2011, 15:06
          KRT   Vi använder alltid nötförs, då kan man låta dem va...   09-05-2011, 15:30
          Lokan   Det där är pannbiffar! En 'riktig' ham...   09-05-2011, 20:12
          Biggan_   Det där är pannbiffar! En 'riktig' ham...   09-05-2011, 23:05
          smuleborg   Det där är pannbiffar! En 'riktig' ham...   19-06-2011, 20:46
          Motti   Här är ett nytt supergott recept från mig efter en...   11-05-2011, 23:28
          Motti   Här är ett nytt supergott recept från mig efter en...   11-05-2011, 23:29
          mejram   Ooooops vilket superrecept! :flirting: Jag ...   15-06-2011, 20:26
          Överbölingen   Håller med om att köpta, oavsett märke, är plaskfe...   16-06-2011, 21:16
          ystadhelen   Jag brukar väga upp nötfärs i högar om drygt 100 g...   30-07-2011, 12:25


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 24-07-2025, 08:07
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon