Jag hörde igår presskonferensen som dom hade i kliniken i Hamburg Eppendorf.
Enkelt förklarat är det 2 kända Ehecbakterier som har blivit en ny bakterie.
Att dom gick ut med att dom spanska gurkor hade ehec akterier på sig förstår jag. Dom gurkorna hade ehec bakterier i sig och tänk om dom hade inte sagt nåt och kanske ännu fler hade dött?
Nu frågas ju varje sjuk människa vad dom har ätit. Men det tar 2 - 10 dagar tills det bryter ut och hur många vet vad dom har ätit exact för 10 dagar sedan???
Sedan Januari planerar vi en kortresa till Kiel med Stena. Men alltid kom der sjudomar och sjukhusvistelse emellan. Nu när vi hade tänkt att åka, ja då kommer Ehec. Hörde några dagar hur många sjuka det var i Kiel i kliniken. Vi hade visserligen inte tänkt att gå till kliniken men jag tänker det är säkert många människor på stan som bär på det.
Så jag vågar inte åka
Elisabeth
|