Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Förvälla svamp
          Vippan
          Inlägg 24-07-2011, 19:25
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 4 078
          Medlem sedan:
          14-03-2008
          Medlem nr: 14 624



          Hur gör ni när ni förväller svamp, brukar ni låta all vätska koka in eller häller ni bort en del?
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Överbölingen
          Inlägg 27-07-2011, 13:03
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 1 602
          Medlem sedan:
          09-02-2003
          Medlem nr: 707



          Vi förväller nästan ingen svamp. Utom stenmurklor ungefär vart tredje år.
          Dessutom torkar vi det mesta. Blötlägger i lite varmt vatten och använder restvätskan till sås/sky/kryddning. Reducerar kraftigt.
          Vi torkar tre/fyra sorters svamp. Gula kantareller och trattisar, stensopp/brunsopp samt murklor. Färska champinjoner grillar vi.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 10-08-2025, 07:52
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon