Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > 50-års kalas, vad ska man bjuda på?, Enkelt att förbereda innan
          Blomstertanten
          Inlägg 29-01-2012, 13:21
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 5 380
          Medlem sedan:
          03-08-2003
          Medlem nr: 2 004



          Behöver tips på mat att bjuda på på 50-års kalas. Det är nästan ett krav att det går att förbereda innan, som räcker till många (har ingen aning om hur många som kommer) och inte kräver så mycket passning under kalaset. Är totalt idélös! help.gif
          Potatissallad och rostbiff går helt bort!!!


          --------------------
          Glanshammar Närke Zon 3

          Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov

          Vår vision är självklar och enkel, och samtidigt helt omvälvande. Den är allas lika värde och allas frihet. Vi kan inte drömma om, inte arbeta för, något mindre. Därför är vi socialister och feminister.


           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          KRT
          Inlägg 29-01-2012, 16:19
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 3 001
          Medlem sedan:
          17-09-2009
          Medlem nr: 26 121



          Just detta om under hur lång tid maten ska/kommer att serveras är ganska viktigt, eftersom olika rätter är olika känsliga och vissa saker blir gräsliga om de hålls varma för länge.....

          Plockmat brukara vara uppskattat, vi har då och då fått medelhansinspirerad buffe; utgå tex från en kall eller ljummen pastasallad (vegetarisk m pasta, pesto, mozzarella, oliver och soltorkade tomater) och komplettera med något gott bröd, och lite tapasliknande rätter som var och en kan välja vad man vill. Rätterna kan tex vara inlagda kronärtskockshjärtan, lufttorkad skinka, kycklingspett eller någon form av kalkon (kanske skivat kalkonbröst), grillad paprika, och zuchini, några goda ostar, tomat o mozzarella-sallad, inlagd fetaost etc. Det bästa är att man kan ha det som är temperaturkänsligt i mindre uppläggningar och fylla på efter hand, och det som är inlagt brukar inte vara så känsligt. Vill man vara ambitiös kan man göra minipizzor som man serverar ljumna.


          --------------------
          Ärvd trädgård i sydvästra Skåne (zon 1)
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 01-08-2025, 10:01
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon