Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Inspiration och recept - kycklingbröstfilé, Vad kan man hitta på med det?
          Peztis
          Inlägg 20-04-2012, 18:12
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 8 521
          Medlem sedan:
          18-01-2009
          Medlem nr: 20 608



          Att hitta på vad man ska äta kan gå fort eller vara hopplöst! Det gäller för mig både till vardagsmaten, helgmiddagen eller när man ska bjuda på lite festligheter.

          Man står där i kylskåpet och skakar på huvudet eller funderar i affären - vad kan jag göra med detta?

          Så inspirera mig och varandra med tankar, idéer och recept -
          vad kan man göra med kycklingbröstfilé?

          Redigerat av Peztis: 20-04-2012, 18:12


          --------------------


          * ~~~ * Besök gärna min blogg bladsomblad.blogspot.com * ~~~ *
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          *Stintan*
          Inlägg 22-04-2012, 08:17
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 22 484
          Medlem sedan:
          04-08-2005
          Medlem nr: 6 301



          4 st kycklingbröstfiléer
          Salt
          2 msk curry
          2 msk vetemjöl
          Olja till stekning
          1 burk ananasskivor
          1 burk kokosmjölk

          Skär kycklingfiléerna i strimlor och lägg dem i en skål.

          Strö på salt, curry och vetemjöl. Täck över skålen med ett lock och skaka kraftigt, så att bitarna får en tunn 'mjölning'.

          Stek bitarna, skär sen ananasen i bitar och tillsätt i pannan. Häll kokosmjölken och ananassaften ovanpå. Låt puttra i några minuter.

          Serveras med ris, och ångkokta blandade grönsaker t.ex. broccoili, blomkål och slantade morötter.


          --------------------
          Rotar runt i Sörmlands inland zon 2-3
          Det är ingen konst att vara modig om man inte är rädd/Tove Jansson
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          Peztis   Inspiration och recept - kycklingbröstfilé   20-04-2012, 18:12
          KRT   Blanda dijon-senap och franska örtkryddor med salt...   20-04-2012, 18:14
          Peztis   KYCKLINGFILÉ I CURRY Strimla 2-3 kycklingbröstfil...   20-04-2012, 18:20
          Robbanp   Snittade och fyllda med någon god ost är inte hell...   20-04-2012, 21:29
          Klint   1. Flygande Jacob utan banan har blivit en favorit...   21-04-2012, 04:11
          kerstinbern   .... Nej jag kan inte tänka mig något alls att gör...   21-04-2012, 05:46
          niggle   .... Nej jag kan inte tänka mig något alls att gör...   23-11-2012, 23:47
          Mollis   Stek några klyftade gula lökar och kycklingen i st...   22-04-2012, 08:37
          Christina i Taxinge~   Stek några klyftade gula lökar och kycklingen i st...   22-04-2012, 22:06
          Mollis   Några MATSKEDAR sambal oelek??? :-fear-: Då måste...   24-04-2012, 07:27
          Natur liv   Bryn kycklingfiléerna och låt dem bli genomstekta....   22-04-2012, 11:16
          Eva i Skåne   En påse fransk löksoppa (pulver, avsett att blanda...   22-04-2012, 15:36
          Peztis   Vad roligt att ni hakar på! Mer tips och inspi...   22-04-2012, 19:39
          fvd   Ovanstående goda recept visar att kycklingfiléer p...   22-04-2012, 20:55
          Christina i Taxinge~   Idag har vi ätit kycklingfiléer som jag skurit i c...   22-04-2012, 22:12
          Peztis   Peztis Asien-inspirerade gryta 3 st kycklingbröst...   23-11-2012, 19:59
          EKLO   Till att börja med vill jag ge tipset att köpa kyc...   23-11-2012, 22:24
          malcolm   Det här är gott och magert. 4 kycklingbröstfiléer...   24-11-2012, 12:42
          Rosrup   Man kan koka skiten med. Sen tärna och under tiden...   24-11-2012, 13:49
          malcolm   Tvivlar inte det minsta på godheten men var kom de...   24-11-2012, 16:01
          Rosrup   Tvivlar inte det minsta på godheten men var kom de...   24-11-2012, 16:58
          Anki på Öland   Man kan koka skiten med. Sen tärna och under tiden...   25-11-2012, 13:15
          Elisabeth-Västkustkolonisten   Men varför skall man kycklingfilé koka? Att fördär...   26-11-2012, 10:05
          Peztis   Känns som att det spårar ur lite (leker moderator)...   26-11-2012, 16:26
          Motti   Något som jag tycker är gott är att Panera kycklin...   13-12-2012, 01:06


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 22-07-2025, 18:08
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon