Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Hel kyckling i ugn - hur få smak på köttet?
          Peztis
          Inlägg 19-10-2012, 14:06
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 8 521
          Medlem sedan:
          18-01-2009
          Medlem nr: 20 608



          Om man helsteker/grillar en kyckling i ugnen så tycker jag bara att kryddningen sitter ytterst, det går liksom inte in i själva köttet. Jag jämför lite med grillad kyckling som man kan köpa i affären.

          Jag brukar ta bort allt skinnet (ingen av oss äter det i alla fall) och krydda eller lägga i marinad några timmar. Visst blir det gott men det blir ett annat resultat i alla fall.

          Hur brukar ni göra?


          --------------------


          * ~~~ * Besök gärna min blogg bladsomblad.blogspot.com * ~~~ *
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Bengalow
          Inlägg 19-10-2012, 17:55
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 3 185
          Medlem sedan:
          21-06-2009
          Medlem nr: 24 333



          Stek den i ugnen i en lergryta - Römertopf. Mycket lök och morötter, salt och peppar. T.o.m. potatisen smakar av kyckling!!! Och du skinnet faller av lätt...skicka den i ett smörpapper till mig - fy vad gott det är!!!
           
          Citera
          niggle
          Inlägg 19-10-2012, 23:06
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 459
          Medlem sedan:
          28-10-2009
          Medlem nr: 26 668



          CITAT (Bengalow @ 19-10-2012, 18:55) *
          Stek den i ugnen i en lergryta - Römertopf. Mycket lök och morötter, salt och peppar. T.o.m. potatisen smakar av kyckling!!! Och du skinnet faller av lätt...skicka den i ett smörpapper till mig - fy vad gott det är!!!

          Håller med. Lergryta är suveränt. Kycklingen är saftig och fin.
          Lägg i lök, champinjoner och timjan.
          Lång stektid=god smak, dvs låg värme(150 grader) och 3 timmar.
          tag av locket och höj temperaturen sista halvtimmen för stekyta. Späd med grädde.

          Jag skär alltid bort det feta på kycklingen innan jag steker den. Annars dryper allt av fett.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 10-08-2025, 19:38
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon