Man kan koka skiten med.
Sen tärna och under tiden gör man en redd soppa av 1msk vetemjöl och 4 dl mjölk.
Nåt sånt förhållande tror jag?
Buljongtärning (givetvis Bong utan tillsatser) curry i mängd gärna röd currypasta med, lite creme fraiche i det så har man nåt man kan kalla kycklingsoppa

CITAT (malcolm @ 24-11-2012, 12:42)

Det här är gott och magert.
Tvivlar inte det minsta på godheten men var kom det magra in i bilden?
4 skivor bacon
½ dl olja
2 dl creme fraische
CITAT (EKLO @ 23-11-2012, 22:24)

Till att börja med vill jag ge tipset att köpa kycklingLÅRfilé istället, mycket smakligare och godare faktiskt.
Håller med du, tänk om resten av familjen vore lika klok och förstående?
Faktum är att jag och farsan gjorde såna filéer innan dom ens fanns att köpa.
Skar runt ett ben, med skinnet kvar, sen panerade i mjöl,ägg eller grädde samt strömjöl och stekte.
Jättegott