Idag provade jag något nytt och hade torsk i currysås:
Halvtina ett torskblock, skär i bitar och bryn dessa med salt och peppar. Lägg undan på ett fat.
Skär ca 1 dm purjo och en halv gul paprika i strimlor och stek upp dem i lite smör, inte så att de får någon stekyta dock. Ha på curry (jag tog ca 1 msk) och slå över 1 burk med kokosmjölk. Häll även på 2 tsk fisksås samt krydda med serbisk allkrydda (eller annan krydda). Låt koka ihop så det blir lite tjockare, häll sedan i fisken några minuter tills den är färdig.
Servera med ris.
Sonen och mannen tvärvägrade äta - fisken var ju inte panerad! - men jag tyckte det blev jättegott så nu har jag lunch till imorgon!
Redigerat av Peztis: 28-11-2012, 18:17
--------------------
* ~~~ * Besök gärna min blogg bladsomblad.blogspot.com * ~~~ *
|