Helén, ska göra som du säger, köpa hem några stycken och testa. Är de som potatis i koktid ? Känns de som potatis när de är klara ?
Sen gör jag nog som Peztis, bara smör och (ört)salt. Bara för att få smaken "ren" liksom.
Gillar att ha annat i potatismos, än bara potatis (palsternacka, blomkål, broccoli t ex). Det blir gott, det !

Edit; jösses Tapio, det var väl nästan sängdags innan maten blev klar ?

Förmodligen kan/ska man koka rotfrukten nästan klar innan man blandar ihop med tonfisken och bara gratinerar i ugnen. Då hinner man nog inte svälta ihjäl innan matdags !

Edit 2; tack för att du testade ! Och dessutom gav en recension på Lokans sallad. Jag brukar göra något liknande.
Redigerat av omk: 01-12-2012, 00:38
Women and cats do as they please, men and dogs should relax and get used to the idea - Robert Heinlein