Medlem
Antal inlägg: 15 282
Medlem sedan: 01-11-2002
Medlem nr: 18
Vilken sida är upp för er när ni äter hårt bröd? Vilken sida har ni smöret och pålägget på? Är det den här sidan med dom stora hålen och groparna? Eller den andra, lite mer slätare sidan? För mej är det man ser på bilden undersidan. Precis som på mjukt bröd, tex tekakor. Ibland när dom visar hårt bröd på reklam på TV så är det just den här gropiga sidan dom har uppåt med pålägget.
Redigerat av Berith: 26-05-2013, 08:54
--------------------
----<--<-@Att dölja ett fel med en lögn är som att dölja en fläck med ett hål.@->-->----
Medlem
Antal inlägg: 15 282
Medlem sedan: 01-11-2002
Medlem nr: 18
Tror att släta sidan upp leder. Men ni som äter med andra sidan upp, hur gör ni då med tex en fralla eller tekaka? Antar att ni delar frallan, och då äter ni väl med smöret och pålägget på "insidan" eller vad man ska kalla det?
--------------------
----<--<-@Att dölja ett fel med en lögn är som att dölja en fläck med ett hål.@->-->----