Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Denna sida upp!
          Berith
          Inlägg 26-05-2013, 08:53
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 15 282
          Medlem sedan:
          01-11-2002
          Medlem nr: 18



          Vilken sida är upp för er när ni äter hårt bröd? Vilken sida har ni smöret och pålägget på? Är det den här sidan med dom stora hålen och groparna? Eller den andra, lite mer slätare sidan? För mej är det man ser på bilden undersidan. Precis som på mjukt bröd, tex tekakor. Ibland när dom visar hårt bröd på reklam på TV så är det just den här gropiga sidan dom har uppåt med pålägget.

          Bifogad bild

          Redigerat av Berith: 26-05-2013, 08:54


          --------------------
          ----<--<-@ Att dölja ett fel med en lögn är som att dölja en fläck med ett hål. @->-->----
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Anma
          Inlägg 26-05-2013, 20:32
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 10 260
          Medlem sedan:
          02-05-2005
          Medlem nr: 5 642



          Jag brer alltid knäckemackan på avigan, alltså den släta sidan. Precis som med fralla, tekaka och brödändor.
          Fast om jag ska ha te och knäckemacka så händer det att jag brer på gropiga sidan, det är så gott att doppa och när det smälter ner en massa smör i teét.
          Men då ska det vara vasa husman och inget annat. Provat att ha bara smör i teét också, men det är blää. Knäcket måste dopps för den rätta känslan. smile.gif
           
          Citera
          Cacki
          Inlägg 27-05-2013, 09:00
          Länk hit: #3


          Medlem
          Antal inlägg: 6 240
          Medlem sedan:
          04-11-2005
          Medlem nr: 6 755



          CITAT (Anma @ 26-05-2013, 21:32) *
          Jag brer alltid knäckemackan på avigan, alltså den släta sidan. Precis som med fralla, tekaka och brödändor.
          Fast om jag ska ha te och knäckemacka så händer det att jag brer på gropiga sidan, det är så gott att doppa och när det smälter ner en massa smör i teét.
          Men då ska det vara vasa husman och inget annat. Provat att ha bara smör i teét också, men det är blää. Knäcket måste dopps för den rätta känslan. smile.gif


          Hörru Anma! Ett litet råd i all välmening. Du borde faktiskt tänka på att variera din kost lite mer. Diska middagsdisken i tevattnet vettja!! Tänk en sån god och näringsrik måltid du skulle få i dej!!
          Då kan du ju dessutom skippa brödet helt och slipper riskera att överkonsumera kolhydrater


          --------------------
          **Cacki z 3**
           
          Citera
          Anma
          Inlägg 27-05-2013, 09:19
          Länk hit: #4


          Medlem
          Antal inlägg: 10 260
          Medlem sedan:
          02-05-2005
          Medlem nr: 5 642



          CITAT (Cacki @ 27-05-2013, 10:00) *
          Hörru Anma! Ett litet råd i all välmening. Du borde faktiskt tänka på att variera din kost lite mer. Diska middagsdisken i tevattnet vettja!! Tänk en sån god och näringsrik måltid du skulle få i dej!!
          Då kan du ju dessutom skippa brödet helt och slipper riskera att överkonsumera kolhydrater

          Smart! Det har jag inte tänkt på. Undrar om det funkar att ladda diskmaskinen med tevatten?
           
          Citera
          Cacki
          Inlägg 27-05-2013, 09:26
          Länk hit: #5


          Medlem
          Antal inlägg: 6 240
          Medlem sedan:
          04-11-2005
          Medlem nr: 6 755



          CITAT (Anma @ 27-05-2013, 10:19) *
          Smart! Det har jag inte tänkt på. Undrar om det funkar att ladda diskmaskinen med tevatten?


          Absolut! Bara du inte glömmer att plugga igen avloppsröret. Annars får du ju stå där med en dunk och passa hela tiden...

          Redigerat av Cacki: 27-05-2013, 12:19


          --------------------
          **Cacki z 3**
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          Berith   Denna sida upp!   26-05-2013, 08:53
          silos   Alltid den gropiga sidan av nån anledning....   26-05-2013, 08:54
          Huggorm   Den gropiga sidan är söndagssidan, övriga dagar är...   26-05-2013, 09:16
          *Stintan*   Aldrig snålsidan upp :rolleyes:   26-05-2013, 09:25
          malcolm   Släta sidan upp för min del.   26-05-2013, 09:32
          pejori   Släta sidan upp här med. Då slipper man allt extra...   26-05-2013, 09:35
          Cacki   Släta sidan upp här med. Då slipper man allt extra...   26-05-2013, 09:45
          Piccante   Släta sidan upp.   26-05-2013, 09:45
          Aqvakul   Släta sidan upp   26-05-2013, 09:49
          Klint   Släta sidan upp alltid   26-05-2013, 10:23
          gunsta   Självklart den 'gropiga' sidan upp ... all...   26-05-2013, 10:37
          Anki på Öland   Självklart den 'gropiga' sidan upp ... all...   26-05-2013, 12:41
          Monica, Norrbotten zon 5   Det beror lite på, är det en massa fröer på så bli...   26-05-2013, 11:01
          Berith   Tror att släta sidan upp leder. :flirting: Men ni...   26-05-2013, 13:14
          pejori   På tekaka lägger jag smör på den sidan som "l...   26-05-2013, 15:16
          *Stintan*   En fralla delar man ju så det blir två mackor, tek...   26-05-2013, 15:42
          Cacki   En fralla delar man ju så det blir två mackor, tek...   26-05-2013, 15:52
          *Stintan*   Åh nej!!! Säg inte att du är lika stol...   26-05-2013, 17:01
          Cacki   Kan ju inte va kul att ha en stollig och tjurskall...   26-05-2013, 18:09
          *Stintan*   På RÄÄÄTSIDAN min nådiga!! Karlsloken sku...   26-05-2013, 19:25
          Cacki   Måste ju bli jäkligt kladdigt på bordet om mackorn...   26-05-2013, 19:36
          *Stintan*   :wacko: Knäppkärring! :giggle: :giggle: tar...   26-05-2013, 20:28
          Cacki   :giggle: tar det som en komplimang :yes:   26-05-2013, 20:48
          malcolm   Brer smör även på den släta sidan när det gäller t...   26-05-2013, 16:06
          Eva i Skåne   Smöret på släta sidan! Frallor brer jag såklar...   26-05-2013, 19:19
          mamamaggan   Brer ALLTID på slätsidan , den enda RÄTsidan . G...   26-05-2013, 20:31
          pejori   Jag brer alltid knäckemackan på avigan, alltså den...   26-05-2013, 20:56
          Anma   Det måste väl vara rätsidan ?? Avigsidan är ju den...   26-05-2013, 20:58
          pejori   Nähä! De kan väl inte grädda knäcket med aviga...   26-05-2013, 21:04
          Anma   Nä det går ju inte. :confused: Men... Äsch nu får...   26-05-2013, 21:14
          Biggan_   Jag brer på den släta sidan. Det blir alldeles för...   26-05-2013, 20:57
          Bengalow   Vi har riktigt smör - alltid, och det bredes på ov...   26-05-2013, 21:02
          Berith   Visst Eva borde jag gjort en omröstning, får väl g...   27-05-2013, 05:48
          Cacki   Berit, har du aldrig sett att man hänger upp knäck...   27-05-2013, 06:47
          Berith   Stång! :slap: Om du läser tråden från börja...   27-05-2013, 07:19
          Cacki   Stång! :slap: Om du läser tråden från börja...   27-05-2013, 07:47
          Berith   Ja och så kan det ju vara så att dom brer på den g...   27-05-2013, 07:51
          Cacki   Ja och så kan det ju vara så att dom brer på den g...   27-05-2013, 07:58
          *Stintan*   Precis, dom är så lata att de inte orkar krypa und...   27-05-2013, 08:09
          Berith   Det svåra är inte att välja Lätta, det svåra är at...   27-05-2013, 08:16
          Anma   Det svåra är inte att välja Lätta, det svåra är at...   27-05-2013, 08:23
          Berith   Har du uppsidan upp på pepparkakor? De är ju släta...   27-05-2013, 08:34
          Anma   Va...? Jag har plåtsidan upp på pepparkakor och k...   27-05-2013, 08:53
          Berith   Jag har nog missförstått dig innan. :duh: Om du ...   28-05-2013, 05:49
          Anki på Öland   Det svåra är inte att välja Lätta, det svåra är at...   27-05-2013, 08:24
          *Stintan*   Det svåra är inte att välja Lätta, det svåra är at...   27-05-2013, 08:34
          Monica, Norrbotten zon 5   För att bringa klarhet i denna minst sagt förvirra...   27-05-2013, 11:47
          Cacki   För att bringa klarhet i denna minst sagt förvirra...   27-05-2013, 12:16
          Eva i Skåne   För att bringa klarhet i denna minst sagt förvirra...   27-05-2013, 13:36
          *Stintan*   För att bringa klarhet i denna minst sagt förvirra...   27-05-2013, 13:43
          pejori   För att bringa klarhet i denna minst sagt förvirra...   27-05-2013, 14:35
          Berith   För att bringa klarhet i denna minst sagt förvirra...   28-05-2013, 06:09
          Cacki   Det där måste ju vara vilseledande reklam. Om man ...   28-05-2013, 07:12
          Monica, Norrbotten zon 5   Jag brukar gardera mej med att bara äta Chokladbol...   28-05-2013, 13:16
          *Stintan*   Gubben min kan inte heller äta kakor på högkant me...   28-05-2013, 13:20
          Gossen Ruda   Oavsett vilken sida man brer på smör/margarin så f...   27-05-2013, 20:54
          pejori   Oavsett vilken sida man brer på smör/margarin så f...   27-05-2013, 21:12
          Eva i Skåne   Det är lagen om alltings jävlighet Ruda   27-05-2013, 20:55
          *Stintan*   :giggle:   28-05-2013, 09:19


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 30-07-2025, 05:24
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon