Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Vaniljsås?
          Gossen Ruda
          Inlägg 13-10-2013, 20:29
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 23 957
          Medlem sedan:
          08-11-2002
          Medlem nr: 296



          Nu stundar äppletider, mitt Aroma på landet ger mängder av frukt. Dags att damma av receptet på Smulpaj med kaneldoftande äpplefyllning. Med vaniljsås. Två problem finnes. Dels är det så gott att jag kan föräta mig på det, dels så bränner alltid vaniljsåsen mer eller mindre vid vid tillagningen. Hur kan man undvika det? Jag funderar på att använda ett vattenbad men tjocknar såsen då? Eller finns det något annat knep? Jag har gasspis.


          --------------------
          Mera Japan-pop åt svenska folket AKB48と日本を発見するには、長い時間に起こった最高のことです

          Straight for ever. Cogito, ergo sum.
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Gossen Ruda
          Inlägg 15-10-2013, 08:09
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 23 957
          Medlem sedan:
          08-11-2002
          Medlem nr: 296



          Jag har åtminstone ÄTIT vaniljstångssmaksatta produkter, Triumfglass' Gammeldags gräddglass. Fast även den innehåller förutom vaniljstång även vaniljarom.


          --------------------
          Mera Japan-pop åt svenska folket AKB48と日本を発見するには、長い時間に起こった最高のことです

          Straight for ever. Cogito, ergo sum.
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          Gossen Ruda   Vaniljsås?   13-10-2013, 20:29
          gunsta   Använd ex Blå Bands kallrörda vaniljsås - det var ...   13-10-2013, 20:41
          Klint   Jag kör med Ekströms färdig i en liten tetra åh,de...   13-10-2013, 20:45
          kerstin z5-6   Gör alltid min egen , tycker allt annat smakar två...   13-10-2013, 20:53
          Gossen Ruda   Jag är mycket för att göra min mat själv från grun...   14-10-2013, 08:31
          aloa   Jaa, en tjockbottnad kastrull är bra, tycker det f...   14-10-2013, 17:32
          theseraphim   Tjockbottnad kastrull och svagare värme! Du få...   14-10-2013, 19:57
          Gossen Ruda   Tjockbottnad kastrull och svagare värme! Du få...   14-10-2013, 20:39
          kerstin z5-6   och det tar INTE lång tid alls att göra , kylning ...   14-10-2013, 20:26
          kerstin z5-6   Och har du jämfört smaken ? Det är mycket stor ski...   14-10-2013, 20:50
          theseraphim   Och har du jämfört smaken ? Det är mycket stor ski...   14-10-2013, 21:02
          Gossen Ruda   Jag har aldrig smakat stångvanilj. Får se om det g...   14-10-2013, 21:08
          theseraphim   Jag har aldrig smakat stångvanilj. Får se om det g...   14-10-2013, 21:16
          Kryddan03   Jag har aldrig smakat stångvanilj. Får se om det g...   14-10-2013, 21:21
          kerstin z5-6   Den finns i alla vanliga affärer i kryddhyllan. Se...   15-10-2013, 01:37
          Piccante   Klart man ska använda äkta vanilj och inte vanilli...   15-10-2013, 02:08
          Eva i Skåne   Klart man ska använda äkta vanilj och inte vanilli...   17-10-2013, 12:49
          Gossen Ruda   Ny tjockbottnad kastrull inhandlad och provad med ...   17-10-2013, 12:19


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 01-09-2025, 03:38
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon