Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Pulled pork
          Monarda
          Inlägg 23-10-2013, 17:51
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 4 644
          Medlem sedan:
          06-03-2005
          Medlem nr: 5 125



          Någon som testat och har några tips? Detta är alltså fläskkarré som gnids in med diverse kryddor och får tillbringa 4-5 timmar i ugnen på låg temperatur. Verkligen slow food.
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          kerstinbern
          Inlägg 27-10-2013, 19:02
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 940
          Medlem sedan:
          23-04-2011
          Medlem nr: 42 015



          Man brukar som sagt ofta ha den inne lite längre än 4-5h, men det beror ju på temperaturen. Emaljerad gryta är perfekt, gjutjärn kan ge järnsmak, enda problemet med glasform är väl ev diskningen efteråt.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 01-09-2025, 11:53
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon