Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Pulled pork
          Monarda
          Inlägg 23-10-2013, 17:51
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 4 644
          Medlem sedan:
          06-03-2005
          Medlem nr: 5 125



          Någon som testat och har några tips? Detta är alltså fläskkarré som gnids in med diverse kryddor och får tillbringa 4-5 timmar i ugnen på låg temperatur. Verkligen slow food.
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Monarda
          Inlägg 28-10-2013, 12:35
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 4 644
          Medlem sedan:
          06-03-2005
          Medlem nr: 5 125



          Det här kommer jag definitivt att laga ofta. Köttet blev väldigt mört och fick en fin smak, annars har jag tyckt att karré har varit lite tråkigt kött men tillagat på det här viset fick det en annan dimension.
          5 timmar räckte alldeles utmärkt och då körde jag på 125 grader och köttet vägde 1,2 kg. Inget extra fett tillsatt så det kändes ju rätt nyttigt också.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 02-09-2025, 00:10
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon