Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Angående Gåslever !
          Motti
          Inlägg 23-09-2013, 21:58
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 10 802
          Medlem sedan:
          03-06-2008
          Medlem nr: 16 563



          All Gåslever kommer inte från tvångsmatade Gåsar ! ni måste lära er skillnaden innan ni kritiserar folk som äter den .Den Gåslevern vi äter här kommer från Ungern och kommer absolut inte från tvångsmatad Gås .Sedan är det skillnad på Gåslever och Gåsleverpastej ! samma med Anklever och Ankleverpastej ! Gåslever äter man hel liksom Anklever ,pastej är prossesad och innerhåller en hel del fet kryddor mm .
          En del av er här är som fåraherden som skrek Vargen kommer ! den dagen vargen kom så brydde sig ingen om hans skrik !
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          hattstugan
          Inlägg 03-11-2013, 12:57
          Länk hit: #2


          Moderator
          Antal inlägg: 21 592
          Medlem sedan:
          19-12-2009
          Medlem nr: 27 097




          Sorry! Fortsätt diskussionen ni!
          /Moderator
           
          Citera

          Inlägg i den här tråden
          Motti   Angående Gåslever !   23-09-2013, 21:58
          *Stintan*   Var lagom kaxig. Du skrev faktiskt att hon fick gå...   23-09-2013, 22:18
          Jubbe063   All Gåslever kommer inte från tvångsmatade Gåsar ...   23-09-2013, 22:30
          Motti   Det är i Frankrike som huvudelen av gåsarna tvångs...   23-09-2013, 22:43
          Jubbe063   Det är i Frankrike som huvudelen av gåsarna tvångs...   23-09-2013, 22:57
          *Stintan*   Hur vet du att gässen inte tvångsmatas i Ungern? M...   23-09-2013, 23:11
          Motti   Men snälla nån Stintan ! sitter du på veta all...   23-09-2013, 23:17
          Piccante   Men snälla nån Stintan ! sitter du på veta all...   23-09-2013, 23:30
          *Stintan*   Men snälla nån Stintan ! sitter du på veta all...   23-09-2013, 23:42
          Motti   Är man allmänbildad som du säger att du är så kan ...   23-09-2013, 23:47
          *Stintan*   Är man allmänbildad som du säger att du är så kan ...   24-09-2013, 00:14
          Kryddan03   Stintan har väl aldrig påstått att hon vet allt. T...   24-09-2013, 00:11
          ninnisky   Visst tvångsmatas gäss i Ungern! Har sett det ...   24-09-2013, 09:18
          *Stintan*   Tack Kryddan och ninnisky, då är det alltså, som j...   24-09-2013, 09:35
          Gossen Ruda   Det skulle vara intressant att få reda på Mottis k...   24-09-2013, 10:59
          *Stintan*   Någon fakta från det hållet får du nog titta i stj...   24-09-2013, 11:06
          kerstinbern   Naturligtvis tvångsmatas gäss också i Ungern: htt...   24-09-2013, 11:30
          theseraphim   Ungern o Rumänien osv kanske har ett officiellt fö...   24-09-2013, 11:40
          mamamaggan   Har sett på TV hur man just i t ex Ungern tvångsma...   24-09-2013, 11:58
          Piccante   Hela idén med foie gras är väl att gässen ska tvån...   24-09-2013, 13:33
          Motti   Det är allt för skrattretande hur en del av er gå ...   27-09-2013, 20:57
          mamamaggan   Det är allt för skrattretande hur en del av er gå ...   27-09-2013, 21:46
          Kryddan03   Varför blir jag inte förvånad?   27-09-2013, 21:18
          *Stintan*   Nej inte alla gäss. Det har väl ingen påstått. Bar...   27-09-2013, 21:18
          Motti   Vad tror du ? det är väl ingen djurvän som äter en...   12-10-2013, 00:24
          *Stintan*   Vad tror du ? det är väl ingen djurvän som äter en...   12-10-2013, 01:59
          mamamaggan   Vad tror du ? det är väl ingen djurvän som äter en...   12-10-2013, 23:09
          Jubbe063   Och ändå gav du din hund gåsleverpasatej ?! ...   12-10-2013, 23:34
          mamamaggan   Motti litar på att det tillverkaren uppger stämmer...   12-10-2013, 23:43
          Jubbe063   Går det överhuvudtaget att göra gåsleverpastej om ...   14-10-2013, 00:17
          kerstin z5-6   Ja men det blir i längden inte lönsamt att produce...   13-10-2013, 21:31
          Motti   Jag har kontakter i Ungern från uppfödaren så jag ...   21-10-2013, 22:52
          *Stintan*   Jag har kontakter i Ungern från uppfödaren så jag ...   22-10-2013, 05:51
          Jubbe063   Jag har kontakter i Ungern från uppfödaren så jag ...   01-11-2013, 11:12
          Motti   Vi handlar på Ungersk mat på nätet sonens sambo ä...   03-11-2013, 01:04
          Trampendal   Vi handlar på Ungersk mat på nätet sonens sambo ä...   03-11-2013, 01:19
          *Stintan*   Vi handlar på Ungersk mat på nätet sonens sambo ä...   03-11-2013, 07:42
          Jubbe063   Vi handlar på Ungersk mat på nätet sonens sambo ä...   03-11-2013, 09:06
          sparvuggla   Äter inte kött överhuvudtaget för hälsans och välm...   03-11-2013, 10:50
          Gita   Och jag äter brasiliansk oxfilé med välbehag och ...   03-11-2013, 10:57
          gunsta   Och jag äter brasiliansk oxfilé med välbehag och ...   03-11-2013, 11:22
          Gita   Finns fler på forumet som har den 'dåliga...   03-11-2013, 12:27
          *Stintan*   Sverige [u]exporterade livsmedel för 58 miljarder ...   03-11-2013, 13:10
          gunsta   Sverige [u]exporterade livsmedel för 58 miljarder ...   03-11-2013, 14:46
          Jubbe063   Jag kanske uttryckte mig lite luddigt - men mitt i...   03-11-2013, 15:31
          Piccante   Och jag äter brasiliansk oxfilé med välbehag och ...   03-11-2013, 12:08
          *Stintan*   Det är väldigt beklagligt i så fall :angry2: :t...   03-11-2013, 12:27
          Gita   :tummenupp: Ja lika beklagligt som att gynna tvång...   03-11-2013, 12:54
          malcolm   Förr om åren köpte jag ofta billig oxfilé från Nya...   03-11-2013, 11:30
          Monaxe   Köper alltid svenskt kött, helst från närområdet. ...   03-11-2013, 11:33
          hattstugan   Nu har ni halkat från ämnet! /Moderator   03-11-2013, 11:35
          *Stintan*   [color=#ff0000] Nu har ni halkat från ämnet! /...   03-11-2013, 12:42
          Piccante   Är man lite intresserad av hur kött produceras så ...   03-11-2013, 16:07
          pejori   Börjar bli mer och mer för närproducerat kött. Båd...   03-11-2013, 17:57
          Motti   Allt kött vi äter här är närproducerat både nöt o...   08-11-2013, 00:56
          Piccante   Allt kött vi äter här är närproducerat både nöt o...   08-11-2013, 01:16
          *Stintan*   Allt kött vi äter här är närproducerat både nöt o...   08-11-2013, 09:10
          Monaxe   Allt kött vi äter här är närproducerat både nöt o...   08-11-2013, 09:19
          Gita   Fattar inte hur du kan generalisera som du gör...   08-11-2013, 10:46
          Monaxe   Alltså, jag fattar ingenting. Du tycker uppenbarli...   10-11-2013, 07:28
          sparvuggla   Fattar inte hur du kan generalisera som du gör...   08-11-2013, 12:59
          pejori   Allt kött vi äter här är närproducerat både nöt oc...   08-11-2013, 10:53
          Gossen Ruda   Tror det är två andra som aspirerar på den platsen...   08-11-2013, 11:08
          Trampendal   Allt kött vi äter här är närproducerat både nöt o...   08-11-2013, 23:47
          malcolm   Är det inte dags att rödkryssa denna tråd...?   08-11-2013, 12:11
          *Stintan*   Är det inte dags att rödkryssa denna tråd...? Var...   08-11-2013, 12:26
          malcolm   Varför ska diskussionerna strypas? Varför ska viss...   08-11-2013, 16:27
          *Stintan*   Därför att det inte handlar om gåslever längre, in...   08-11-2013, 17:11
          Motti   Då skulle jag vilja veta hur många av er här som ä...   09-11-2013, 23:47
          Jubbe063   Då skulle jag vilja veta hur många av er här som ä...   10-11-2013, 08:56
          Piccante   Ätit gåslever: nej äter inte inälvsmat. Styckar kö...   10-11-2013, 00:05
          Motti   Om du nu är vegetrian varför styckar du kött då ...   10-11-2013, 01:12
          Piccante   Om du nu är vegetrian varför styckar du kött då ...   10-11-2013, 01:28
          gunsta   Ja, jag har ätit gåslever och JA - jag har styckat...   10-11-2013, 10:00
          *Stintan*   Har styckat mycket kött både vilt och "tamt...   10-11-2013, 10:19
          Anki på Öland   Har aldrig ätit gåslever men har styckat kött.   10-11-2013, 12:13
          evelina   Jag har styckat massor med både vilt och tamt men ...   10-11-2013, 14:12
          Gita   Jag har styckat massor med både vilt och tamt men ...   10-11-2013, 19:11
          pejori   Hoppas nästan att ni som äter skiten sätter i hals...   11-11-2013, 12:57
          Piccante   Hoppas nästan att ni som äter skiten sätter i hals...   11-11-2013, 13:06
          Jubbe063   :ranting: man borde införa importförbud på sådan ...   13-11-2013, 15:04
          Motti   Men snälla ni ! alla Gäss blir inte tvångsmat...   22-11-2013, 22:34
          Piccante   Men snälla ni ! alla Gäss blir inte tvångsmat...   22-11-2013, 23:26
          malcolm   Ät du din gåslever, jag har inga åsikter om det fö...   22-11-2013, 22:35
          Motti   Absolut ! den gröna krumeluren = grön pil ...   22-11-2013, 23:54
          malcolm   Absolut ! den gröna krumeluren = grön pil ...   22-11-2013, 23:56
          Motti   Då får du en riktigt mör sådan Malcom ;)   23-11-2013, 00:01
          Motti   Å andra sidan !vet ni vart allt vårt Kalvkött ...   23-11-2013, 00:12
          *Stintan*   Här finns alltid svenskt närproducerat kalvkött i ...   23-11-2013, 00:45
          Motti   Det beror väl på vilken del av Kalven du köper ell...   23-11-2013, 01:28
          *Stintan*   Jag bor inte i någon storstad och det går alldeles...   23-11-2013, 01:41
          Kryddan03   Hur får man kalvkött från gris?   23-11-2013, 02:43
          Trampendal   Hur får man kalvkött från gris? Fråga finnarna...   23-11-2013, 03:13
          *Stintan*   Fråga finnarna! De har koll! När du ändå ä...   23-11-2013, 03:47
          Kryddan03   Fråga finnarna! De har koll! När du ändå ä...   23-11-2013, 05:19
          Gossen Ruda   Hur får man kalvkött från gris? Man gör korv av de...   23-11-2013, 08:12
          *Stintan*   Man gör korv av den. Kalvkorven jag brukar köpa in...   23-11-2013, 08:18
          gunsta   Svensk färsk hästfilé kunde man köpa till extrapri...   23-11-2013, 14:05
          Monica i Nässjö   Det är inte ett dugg svårt att få tag på kravmärkt...   23-11-2013, 20:31
          2 sidor V   1 2 >


          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 22-06-2025, 18:53
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon