Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Krom i grillkol, vaffö de då?
          tullmejs
          Inlägg 17-05-2005, 22:24
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 303
          Medlem sedan:
          12-06-2004
          Medlem nr: 3 834



          Det är tydligen så pass mycket krom i grillkol att man inte bör använda aska och kolrester i trädgårdsland el. till bärbuskar.

          Hur kommer det sig? Jag fattar ingenting jag. Nån som vet varifrån kromet kommer?
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          Pirum
          Inlägg 17-05-2005, 23:51
          Länk hit: #2


          Validating
          Antal inlägg: 3 808
          Medlem sedan:
          15-04-2005
          Medlem nr: 5 448



          Verkar skumt att det är mer krom i kolaska än vedaska...men så är det ju enligt mätningarna. är måhända kolaskan mer koncentrerad och "välbrunnen" på något sätt kanske? Jag menar, av 10kg ved kanske man får 1kg kol, och då blir kolaskan 10x mer kromrik? Per kg man bränner alltså. Ja, jag vet inte. Men jag tror inte det är så superfarligt. "Skogens" verkade vara det bästa märket i nåt test jag såg.


          --------------------
          zon2.5
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 22-10-2025, 09:29
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon