CITAT (Fenja @ 27-08-2005, 02:44)
Jag gillar enkla snabba bjudmiddagar och lite traditionellt kanske, med räksallad:
Marinera räkorna ett dygn innan servering i pressadvitlök, vitt vin och lite tabasco, Sila av och blanda med massor av gröna ärtor, tomat utan inkrom och finhackad isbergssallad. Krämig rhode island-variant på turkisk yogurt, ketchup och lite tabaco till. Smaka av med salt och peppar.
Varmrätt:
Kycklingbröst i en smord ungssäkerform, blanda 1-2 Kvibille gräddädel med 2-5 dl grädde och gratinera på 215 gradet i ca 30-45 minuter. Serveras med ris eller pressad potatis. Snyggt med en färgglad paprikasallad till. Salt och svartpeppar på kycklingen.
Efterätt:
Konserverade päronhalvor med 2-3 bitar aftereight över in i ugnen tills chokladen precis börjar smälta. Serveras med vispgrädde eller god vaniljglass.
Mvh
Fenja
Varmrätten med kyckling
Ska kycklingen förstekas först?
Allt låter jätte gott ju.. hmm.. vad svårt det blev. hihi