CITAT (Snöflinga @ 31-03-2006, 21:52)
CITAT (AnitaGg @ 31-03-2006, 20:35)
CITAT (Snöflinga @ 31-03-2006, 21:22)
OK då är också jag med i klubben

Men tycker det är lite naivt att tro att svenskt kött är det bästa, varför det ? Vad äter ni på utlands-semestrarna, inte tror jag det är svenskt kött

Nej, då äter man lokal mat som inte rest hela vägen från Sverige
Utom för vissa som åker till Kanarieöarna.
Jag har hört att det finns speciella affärer där med svensk mat.
Hur vet du att den "lokala" maten inte är importerad

och vad är det för vits med att åka till Kanarieöarna och tillaga sin egen mat, köpt i speciella svenskaffärer
När jag reser vill jag prova landets specialiteter, hur galet det än kan bli, men det ger erfarenhet ... både AHA och Hoppsan

Man kan aldrig veta helt säkert givetvis.
Åt en gång på en lustig restaurang i Kuala Lumpur.
Fiskarna simmade omkring i ett akvarium, och så fick man peka ut vilken man ville äta, så tillagades den.
Färsk fisk så det förslår