Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

    Kategorier

      Visa alla resultat

      Sökresultat för

      Produkter

        Kategorier

          Visa alla resultat
           

          Välkommen som gäst ( Logga in | Registrera )


          > Fläderblomssaft
          Anita S
          Inlägg 28-06-2006, 21:29
          Länk hit: #1


          Medlem
          Antal inlägg: 116
          Medlem sedan:
          07-05-2004
          Medlem nr: 3 536



          Jag har kollat runt lite efter recept på fläderblomssaft. Jag tycker att sockermängden alltid verkar så hög. Är det någon som har ett bra recept? Varför ska det vara citronsyra i när man har citroner i? Hur brukar ni som gör saften göra, rent praktiskt alltså?

          Anita S
           
          Citera
           
          Nytt inlägg
          Svar
          fandolin
          Inlägg 28-06-2006, 22:09
          Länk hit: #2


          Medlem
          Antal inlägg: 146
          Medlem sedan:
          07-05-2006
          Medlem nr: 7 593



          Man kan minska rejält på sockermängden om man fryser saften sedan den blivit klar. Den går sedan att "skopa" upp ur frysen efter hand, blir inte stenhård utan mer som sorbet. Kall saft som inte blir för söt.
          Brukar blanda ingredienserna i en stor hink och låta stå i rumstemperatur så länge som receptet föreskriver , kring tre veckor, (Annas mat) och sedan sila ifrån.
          Gott är sedan också att skopa upp en tesked och fylla upp glaset med mineralvatten och is.
           
          Citera



          Skriv svarNytt inlägg
          1 användare läser den här tråden just nu (1 gäster och 0 anonyma medlemmar)
          0 medlem(mar):



           

          Enkel version Datum och tid: 06-08-2025, 23:19
                 
                    
          Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
           
          Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon