Margith:
Ja, om jag bara äter surströmming en vanlig tisdagskväll till middag, då är det 'basic' som gäller med endast strömming, mandel, och en klick creme fraiche (om jag har nån hemma). Har jag ingen, så funkar en rejäl klick bregott till potäterna också!
Men nu var det ju tal om surströmmings
skiva, så då tänkte jag att man får väl jolla till det lite, och då åker tunnbrödet och kryddosten fram!
Lök (röd eller annan) är gott, men inget måste för mig.
Och jorå, är det tisdagskväll i timmerkojan, och bara jag och strömmingarna, så räcker det gott med svart kaffe efteråt! -Men återigen, har man gäster skall det ju vara lite 'extra', därav alla föslag på chokladvarianter och avec.
Så, "the basic burk experience" eller lite mer 'tillfjollad surströmmingsskiva'....båda funkar för mig!
ps.
Ja det är ju klart, ett par schyssta meloner till efterrätt säger man ju aldrig nej till!
Zon 5, i hjärtat av Dalarna.
"Avsluta alltid vad du har påbörj "