Medlem
Antal inlägg: 8 016
Medlem sedan: 12-04-2004
Medlem nr: 3 244
Läste en intressant artikel idag om hur vikten ökar på befolkningen i och med att fler använder halvfabrikat. Själv försöker jag undvika just det med ett undantag, Lasange, det är så himla bekvämt med Knorrmixen, och bara behöva göra en sås. Annars tycker jag ofta att det ändå är ungefär lika mycket jobb ändå och gör maten från grunden.
Medlem
Antal inlägg: 9 732
Medlem sedan: 01-11-2002
Medlem nr: 22
CITAT (Evgeni @ 26-11-2006, 00:05)
Undrar varför de både ser olika ut, och smakar olika? Nåt måste det bero på , men jag är då inte den rätte att svara på det
Köttkorv innehåller mer nötkött och fläskkorv mer fläskkött, annars är de väldigt lika. Det finns färdigkokt, men till jul säljs färskt, som innehåller rått kött och måste kokas.