CITAT (Hannele @ 26-11-2006, 00:18)
CITAT (Evgeni @ 26-11-2006, 00:05)
Undrar varför de både ser olika ut, och smakar olika? Nåt måste det bero på , men jag är då inte den rätte att svara på det

:lol: :lol:
Köttkorv innehåller mer nötkött och fläskkorv mer fläskkött,
annars är de väldigt lika. Det finns färdigkokt,
men till jul säljs färskt, som innehåller rått kött och måste kokas.
Jag vet det Hannele, men det var du själv som sa att kött/Fläskkorv var samma sak. Och jag kan inte hålla med. Jag tillhör den där gamla stammen, som gjort sin egen korv i parti och minut. Vare sig det gäller Värmlandskorv, Köttkorv ,Fläskkorv, Grynkorv, är de alla olika. I en del kokböcker, har de samma grundrecept, men det är fortfarande inte samma korv. Ställ frågan till dig själv, varför skulle en och samma korv behöva ha så många namn, om det vore exakt samma korv?
F.d. ev. geni som numer dessutom...........är rökfri☺ /Gillan,zon 3-4
De enda som aldrig misslyckas är de som aldrig försöker!